Loading ...
Sorry, an error occurred while loading the content.

Re: [kisunda] Fw: [ifp-2005] More sex please, we're British

Expand Messages
  • Dedi Turmudi
    Sampurasun baraya, ( khusunya hanggo Beauty ). Hatur nuhun kana waleranana. Abdi mah teu ilu biung kana nu kitu, da eta mah ti milis tatangga. Geuning ceuk anu
    Message 1 of 4 , May 15 8:28 PM
    • 0 Attachment
      Sampurasun baraya,
      ( khusunya hanggo Beauty ).

      Hatur nuhun kana waleranana. Abdi mah teu ilu biung kana nu kitu, da eta mah ti milis tatangga.
      Geuning ceuk anu nulis eta komentar, meuni jiga masalah anu pohara gedena.
      Ceuk kuring mah, ah keun bae batur ieuh , tah engke lamun geus kaalaman ku anak urang, dulur urang, boh tatangga urang, karek ribut kabeh....
      Tapi..keeun bae da.. beda mastaka pasti beda pamikiran,
      Hampura dulur....etamah sanes tulisan kuring...
      Cag heula,

      Dedi Turmudi

      ----- Original Message ----
      From: Yeni Kurniatin

      walah... kang dedi lebar atuh, harus naek urat sampai mengeluarkan kata2

      yang kasar, naek urat malah nganggo energi anu teu sakeudik (da katingalna

      mah siga nu sumanget 45) kanggo hal2 anu kitu mah.
    Your message has been successfully submitted and would be delivered to recipients shortly.