Loading ...
Sorry, an error occurred while loading the content.
 

Re: [jasspa] User setup wipeout and newline

Expand Messages
  • Jon Green
    ... Add the following to your .emf to fix the C-o problem, will accept numeric argument for a number of lines as well. Regards Jon. ; Fix C-o to insert a
    Message 1 of 3 , Jan 13, 2003
      hangfirew8 wrote:
      > Hi,
      >
      > I'm a long-time 3.10 user getting used to ue '02. It's nice to have
      > something familiar (sort of) for Windoze 2K. I have a couple of
      > questions though...
      >
      > After successfully making a few customizations to my <user>.emf, I
      > played with the menu based setup and later found my .emf file wiped
      > out (empty of all my changes). The tilde backup file was the same. It
      > might have been trying to set 3.8 compatibility. It may have been my
      > mistake but I dislike programs that destroy user effort without
      > comment. Is there any way to avoid this (other than backup files?)
      >
      > The other question I have is about insert-newline, C-o. It seems to
      > work just like C-m "newline". That is, it leaves the cursor on the
      > newline, not at point like an "insert" function should. Since it
      > works just like C-m "newline" I don't see the point in having it. I
      > guess I could replace it with a macro that did a newline and then
      > went back a char. But I'm curious, what's the point of having it work
      > like it does?

      Add the following to your <user>.emf to fix the
      C-o problem, will accept numeric argument for
      a number of lines as well.

      Regards
      Jon.

      ; Fix C-o to insert a new line and keep
      ; cursor at same position.
      define-macro my-insert-line
      set-position "\x81"
      @# insert-newline
      goto-position "\x81"
      !emacro
      global-bind-key my-insert-line "C-o"
    Your message has been successfully submitted and would be delivered to recipients shortly.