Loading ...
Sorry, an error occurred while loading the content.

2276Re: RE: [jasspa] Dir Files - Toolbar Bug

Expand Messages
  • Detlef Groth
    Jul 12, 2007
      Thanks Steve,

      it does work. Would it be very difficult to apply custom filters to the buffers "Dir Files" and "Buff List" like "*.pm" or negative filters like "*.bak|*~|*.aux"

      regards,
      Detlef

      -------- Original-Nachricht --------
      Datum: Thu, 12 Jul 2007 09:40:58 -0400
      Von: "Phillips, Steven" <sphillips@...>
      An: jasspa@yahoogroups.com
      Betreff: RE: [jasspa] Dir Files - Toolbar Bug

      > Detlef,
      >
      > Simple fix below (Line numbers may not match), problem was caused by the
      > introduction of seconds to the last modified timestamp. Let me know if
      > you see any other issues,
      >
      > Steve
      >
      > *** hkdirlst.emf.~0~
      > --- hkdirlst.emf
      > ***************
      > *** 2058,2064 ****
      > -1 kill-region
      > ; remove the file stats and symbolic link info
      > !while ¬ &seq @wc ""
      > ! 32 forward-delete-char
      > -1 yank
      > !if &set #l0 &sin " -> " @wl
      > set-variable @wl &lef @wl &sub #l0 1
      > --- 2058,2064 ----
      > -1 kill-region
      > ; remove the file stats and symbolic link info
      > !while ¬ &seq @wc ""
      > ! 35 forward-delete-char
      > -1 yank
      > !if &set #l0 &sin " -> " @wl
      > set-variable @wl &lef @wl &sub #l0 1
      >
      >
      >
      > ________________________________
      >
      > From: jasspa@yahoogroups.com [mailto:jasspa@yahoogroups.com] On
      > Behalf Of Dr. Detlef Groth
      > Sent: 27 June 2007 10:51
      > To: jasspa@yahoogroups.com
      > Subject: [jasspa] Dir Files - Toolbar Bug
      >
      >
      >
      > Hello all,
      >
      > I recently observed a boog with the Dir Files - Toolbar. If you
      > click
      > on the filename ME creates a new file with a leading number like
      > "54
      > comment.emf" taken from the Dir Files listing. The correct
      > filename
      > would be without the leading number. Furthermore the directory
      > listing
      > seems to disappear if clicking on the "." and ".." entries. I
      > was
      > hunting trought the tool*.emf files for trying to fix this. But
      > I did
      > not find the region where the logic for this toolbar-stuff was
      > sitting.
      >
      > Tested Platforms: Win32 and Linux64
      >
      > Any chance to fix this ?
      >
      > regards,
      > Detlef
      >
      >
      >
      >
      >

      --
      Dr.Detlef Groth
      Neue Scheune 5
      14548 Ferch
      Germany
    • Show all 8 messages in this topic