Loading ...
Sorry, an error occurred while loading the content.
 

Re: Simplex Embedded Node

Expand Messages
  • Matthew Sybrant
    I set the controller mode to NO and now it s not id-ing any more. I will have to investigate the cable. kb0wjr node 3833 ... had ... 10
    Message 1 of 6 , Feb 8, 2009
      I set the controller mode to NO and now it's not id-ing any more. I
      will have to investigate the cable.

      kb0wjr
      node 3833



      --- In irlp-embedded@yahoogroups.com, "ve7ltd" <dcameron@...> wrote:
      >
      > This is not the right way to do it, as in controller mode, it will
      > try to transmit everytime it receives a signal.
      >
      > It would seem to me that the AUX 1 and PTT (pin 2 and 3) are not
      > jumpered together on the IRLP cable. This is required for a lot of
      > the script in IRLP to work, and is outlined in the embedded-info
      > document.
      >
      > Dave Cameron
      > VE7LTD
      >
      >
      > --- In irlp-embedded@yahoogroups.com, "Matthew Sybrant" <KB0JWR@>
      > wrote:
      > >
      > > I don't know why it takes a day or so for my posts to show
      > here..but I
      > > finally got my embedded node to id every 10 min when in use...I
      had
      > to
      > > set the Use Controller = yes.
      > >
      > > matt
      > > kb0jwr
      > > Node 3833
      > >
      > >
      > > --- In irlp-embedded@yahoogroups.com, "Matthew Sybrant" <KB0JWR@>
      > > wrote:
      > > >
      > > > How do I get my simplex embedded node to Morse_Id itself every
      10
      > > min?
      > > > kb0jwr
      > > > node 3833
      > > >
      > >
      >
    Your message has been successfully submitted and would be delivered to recipients shortly.