Loading ...
Sorry, an error occurred while loading the content.

Re: embedded node won't unpack

Expand Messages
  • nospamk7iou
    No sticks pluged in. I ll try enter or tab tonight when I get home. Thanks, Dave k7iou 3033 ... ports? ... have ... embedded ... gets ... updated.... ... thumb
    Message 1 of 3 , Aug 29, 2008
    • 0 Attachment
      No sticks pluged in. I'll try enter or tab tonight when I get home.
      Thanks, Dave k7iou 3033


      --- In irlp-embedded@yahoogroups.com, "David Cameron (IRLP)"
      <dcameron@...> wrote:
      >
      > At the boot cursor (which is not normal) what happens if you press
      > enter? What about pressing TAB twice?
      >
      > Are you sure you do not have a USB stick plugged into any of the
      ports?
      >
      > Even if you had things "backed up" on a thumb drive, you would not
      have
      > been able to do anything about this. This is the first time an
      embedded
      > node has not booted.
      >
      > Dave Cameron
      > VE7LTD
      >
      > nospamk7iou wrote:
      > >
      > >
      > > Guys I unplugged everything last night due to a storm. IRLP was
      > > working at the time of shutting my whole system down. Everything
      gets
      > > unplugged. This am on a boot the box said updating emi?
      updated....
      > > then has a name followed by
      > > Boot: flashing curser.
      > > This is as far as it goes. I hope its something simple.
      > > This is one of the reasons I was interested in a back up on a
      thumb
      > > drive.
      > > Help!
      > >
      > >
      >
    Your message has been successfully submitted and would be delivered to recipients shortly.