Loading ...
Sorry, an error occurred while loading the content.

Re: upgrade - dns failure

Expand Messages
  • Frank
    Hi David, thanks, there it was, did not realize that network settings could change after the drive swap. I m back on, the aumix setting seems to be correct as
    Message 1 of 3 , Jan 26, 2010
    • 0 Attachment
      Hi David,

      thanks, there it was, did not realize that network settings could change after the drive swap.
      I'm back on, the aumix setting seems to be correct as well...

      By the way, this is the node I told u about that was on a heli site, took it down last week :-)


      73's
      Frank

      --- In irlp-embedded@yahoogroups.com, dcameron@... wrote:
      >
      > Sounds like you don't have your default gateway setup correctly, or the ethernet cable is not plugged in correctly.
      >
      > Type
      >
      > route
      >
      > to see what the default gw is set to.
      >
      > You can change it in the netconfig program.
      >
      > Dave Cameron
      > --------------------------------------------------------
      > David Cameron - VE7LTD
      > IRLP System Designer - http://www.irlp.net
      >
      > -----Original Message-----
      > From: "Frank" <la9ky@...>
      > Date: Tue, 26 Jan 2010 18:54:03
      > To: <irlp-embedded@yahoogroups.com>
      > Subject: [irlp-embedded] upgrade - dns failure
      >
      > Hi,
      > Have upgraded my embedded 5466 with the new drive.
      > No connection to nodes, troubleshoot-script says dns failure and then some incoming ports failure,
      >
      > resolv.conf has
      > search ip.irlp.net
      > nameserver "my network dns address"
      >
      > node has public ip, not behind router.
      >
      > ifconfig eth0 shows correct ip
      >
      > Any ideas anyone?
      > Otherwise I go back to old drive...:-)
      >
      > Frank/la9ky
      > 5466
      > 5467
      >
    Your message has been successfully submitted and would be delivered to recipients shortly.