Loading ...
Sorry, an error occurred while loading the content.

1849Re: [irlp-embedded] Re: TROUBLESHOOT-IRLP PASSES STILL NO RETURN AUDIO

Expand Messages
  • David Cameron (IRLP)
    Jan 10, 2014
    • 0 Attachment
      There was some customizations added to the node (incorrectly) to block
      the update of the "off" and "on" scripts. As such, it was not getting
      any updates. I removed those blocks and 3212 is fine now.

      I will have a look at 3024 for you.

      Dave

      On 1/10/2014 1:17 PM, thecoldduck@... wrote:
      > Dave,
      > now that the node 3212 is working on our Hawaii private network, I am
      > concerned about the updates you say we were not getting. Is there something
      > we should be doing or a script that was not activated so we were not getting
      > the updates? Our embedded node 3024 is about a year older than this one,
      > should we worry about updates on it? How can I , or even should I check for
      > updates on it?
      >
      > Jim WH7CD
      >
      > ----- Original Message -----
      > From: "David Cameron (IRLP)" <dcameron@...>
      > To: <irlp-embedded@yahoogroups.com>
      > Sent: Friday, January 10, 2014 11:38 AM
      > Subject: Re: [irlp-embedded] Re: TROUBLESHOOT-IRLP PASSES STILL NO RETURN
      > AUDIO
      >
      >
      >> I am doing some remote troubleshooting on the system, and it was really
      >> "behind" in software updates for some reason. What I did was update it
      >> to the latest scripts, but I am still seeing the problem.
      >>
      >> It appears the system is in use locally now, but I want to try a reboot
      >> to see if I can get it to wake up.
      >>
      >> Dave Cameron
      >> VE7LTD
      >>
      >> On 1/10/2014 11:18 AM, wh7coldduck wrote:
      >>> I was in error. Now that Troubleshoot-irlp is working, I am able to
      >>> remotely get in with putty and WinSCP so the system is allowing ssh
      >>> connection to the embedded node. Still no audio back.
      >>>
      >>> --- In irlp-embedded@yahoogroups.com, "wh7coldduck" <thecoldduck@...>
      >>> wrote:
      >>> >
      >>> > We have been trying to get node 3212 running here in Hawaii behind a
      >>> private network which is connected to the Time Warner system here. We
      >>> have finally got the ISP set up with all the boxes forwarding to our box
      >>> such that the troubleshoot-irlp passes all tests (except 10 because we
      >>> have echoirlp running). I was told by Dave C. that if this occurs, the
      >>> node should work. I test via echolink to our node 3024 since I can
      >>> monitor it here in Hawaii by connecting my laptop to 3024 (echo node
      >>> 228807). I can connect to 3024 and transmit audio to 3024 but no audio
      >>> gets back to 3212. The echotest and irlp test make connection, but again
      >>> no audio gets back.
      >>>
      >>> Now, for security reasons, my ISP prohibits ssh cmds into his network.
      >>> While this will disable remote editing/control of the node, it should
      >>> not affect the normal operation of the node should it? Along those
      >>> lines, are there any other firewall rules that he might have installed
      >>> that would allow the TROUBLESHOOT-IRLP to pass but not allow the
      >>> control/audio data to work properly? The node works perfectly here on my
      >>> Verizon card when I switch it back to the Cradle Point router. We are
      >>> close now, but just not quite there.
      >>> >
      >>> > Thanks
      >>> >
      >>> > Jim WH7CD
      >>> > node 3212 Kona,Hawaii/3024 Bethel Island, Calif
      >>> >
      >>>
      >>>
      >>
      >>
      >> ------------------------------------
      >>
      >> Yahoo Groups Links
      >>
      >>
      >>
      >
      >
      >
      > ------------------------------------
      >
      > Yahoo Groups Links
      >
      >
      >
    • Show all 10 messages in this topic