Loading ...
Sorry, an error occurred while loading the content.

1846Re: [irlp-embedded] Re: TROUBLESHOOT-IRLP PASSES STILL NO RETURN AUDIO

Expand Messages
  • wh7coldduck
    Jan 10, 2014
    • 0 Attachment
      Sorry Dave, I was seeing remote cmds but could not figure out where they
      were coming from. I will stop messing with it while you are working. I
      forwarded ur email to the ISP and he says he has some other things he can
      try. Also, we are in Hawaii, really a third world country (hi hi). We are
      lucky to have this ISP, changing is not an option. Thanks

      Jim

      ----- Original Message -----
      From: "David Cameron (IRLP)" <dcameron@...>
      To: <irlp-embedded@yahoogroups.com>
      Sent: Friday, January 10, 2014 11:38 AM
      Subject: Re: [irlp-embedded] Re: TROUBLESHOOT-IRLP PASSES STILL NO RETURN
      AUDIO


      >I am doing some remote troubleshooting on the system, and it was really
      > "behind" in software updates for some reason. What I did was update it
      > to the latest scripts, but I am still seeing the problem.
      >
      > It appears the system is in use locally now, but I want to try a reboot
      > to see if I can get it to wake up.
      >
      > Dave Cameron
      > VE7LTD
      >
      > On 1/10/2014 11:18 AM, wh7coldduck wrote:
      >> I was in error. Now that Troubleshoot-irlp is working, I am able to
      >> remotely get in with putty and WinSCP so the system is allowing ssh
      >> connection to the embedded node. Still no audio back.
      >>
      >> --- In irlp-embedded@yahoogroups.com, "wh7coldduck" <thecoldduck@...>
      >> wrote:
      >> >
      >> > We have been trying to get node 3212 running here in Hawaii behind a
      >> private network which is connected to the Time Warner system here. We
      >> have finally got the ISP set up with all the boxes forwarding to our box
      >> such that the troubleshoot-irlp passes all tests (except 10 because we
      >> have echoirlp running). I was told by Dave C. that if this occurs, the
      >> node should work. I test via echolink to our node 3024 since I can
      >> monitor it here in Hawaii by connecting my laptop to 3024 (echo node
      >> 228807). I can connect to 3024 and transmit audio to 3024 but no audio
      >> gets back to 3212. The echotest and irlp test make connection, but again
      >> no audio gets back.
      >>
      >> Now, for security reasons, my ISP prohibits ssh cmds into his network.
      >> While this will disable remote editing/control of the node, it should
      >> not affect the normal operation of the node should it? Along those
      >> lines, are there any other firewall rules that he might have installed
      >> that would allow the TROUBLESHOOT-IRLP to pass but not allow the
      >> control/audio data to work properly? The node works perfectly here on my
      >> Verizon card when I switch it back to the Cradle Point router. We are
      >> close now, but just not quite there.
      >> >
      >> > Thanks
      >> >
      >> > Jim WH7CD
      >> > node 3212 Kona,Hawaii/3024 Bethel Island, Calif
      >> >
      >>
      >>
      >
      >
      > ------------------------------------
      >
      > Yahoo Groups Links
      >
      >
      >
    • Show all 10 messages in this topic