Loading ...
Sorry, an error occurred while loading the content.
 

A 4-a editie EQ IQ + Invatare Accelerata. Mobilizeaza-ti inteligenta!

Expand Messages
 • InfoSPEED
  *A 4-a editie EQ IQ + Invatare Accelerata. Mobilizeaza-ti inteligenta!* *Invatarea formala este astazi depasita. A fost detronata de invatarea accelerata. O
  Message 1 of 1 , Feb 29, 2008

    

   A 4-a editie EQ IQ + Invatare Accelerata. Mobilizeaza-ti inteligenta!

    

   Invatarea formala este astazi depasita. A fost detronata de invatarea accelerata. O invatare care te antreneaza pentru ca tu sa ai capacitatea de a te re-inventa, de a te adapta asaltului informational fara dureri si sincope, in timp ce inaintezi constant in cariera. Peste acestea pune si placerea de a invata si a-ti dezvolta inteligenta interpersonala, intrapersonala si creativitatea. Este solutia cea mai buna de care beneficiaza deja angajatii unor companii performante de top precum IBM, AT&T si Siemens, Pentagonul si sindicatele din Germania.

   Lucurile s-au accelerat si poti observa in jurul tau schimbarile economice de proportii, restructurarea unor intregi industrii, schimbarile majore de pe piata muncii. Un singur lucru a ramas constat: nevoia noastra de a fi capabili sa accesam si apoi sa manevram mult mai rapid, mult mai inteligent si creativ informatiile. Companiile de top aplica invatarea accelerata pentru ca economisesc bani, pentru ca ii invata pe angajati cum sa gandeasca inovativ (si nu doar cum sa apese butoane), sa imbunatateasca procese si sa gaseasca solutii inovatoare la probleme vechi. Companii de top isi trimit cei mai buni angajati in traininguri de invatare accelerata caci calificarile inalte la care au acces intr-un timp scurt, ca si relaxarea indusa, o sanatate fizica si mentala deosebita se traduc in castiguri mai mari pentru companii si angajati ce se declara mai inspirati, mai motivati si multumiti de propriile rezultate.

   Este momentul sa iti adaptezi stilul de invatare pentru a fi mai competent si competitiv intr-o economie aflata intr-o turbulenta continua.

   InfoSPEED in colaborare cu IRSCA Gifted Education ofera a patra editie a EQ IQ+ „Invatare accelerata", un produs singular pe piata educationala, adresandu-se unui public variat si bine instruit, de la oameni de afaceri, la cadre medicale, de la consultanti juridici la ingineri.

   EQ IQ+ este sustinut de Prof. Florian Colceag, cu peste 20 de ani experienta in gifted education si in antrenarea tinerilor olimpici la matematica cu care a obtinut mai mult de 60 de medalii de aur la competitiile internationale de matematica; presedinte EDUGATE - The Romanian Consortium for the Education of Gifted and Talented Children and Youth si al IRSCA Gifted Education, expert international in gifted education - educatia potentialului uman; reprezentant in Romania al World Council for Gifted and Talented Children.

    
   EQ IQ+ urmareste dezvoltarea invatarii accelerate, a abilitatilor de a gandi, de a intreba, de a explora: invatarea care creeaza si sa se dezvolta constant. Beneficiile tale: descatusarea imaginatiei creatoare, implicarea totala in invatare, crearea unui mediu sanatos de invatare, marirea vitezei de invatare si dezvoltarea acesteia, imbunatatirea memoriei si obtinerea de performante.

   Cele 8 intalniri vor cuprinde ca titluri de capitole insotite de practica:

   1. Constientizarea stilului propriu de invatare;

   2. Constientizarea mecanismului invatarii;

   3. Constientizarea reactiilor proprii la invatare;

   4. Moduri de abordare a informatiei;

   5. Anularea blocajelor mentale;

   6. Folosirea instrumentelor de invatare permanenta;

   7. Reactia sociala si factorul motivational;

   8. Autodisciplina. Programe de lucru recuperatorii. Creativitatea in invatare.

   Invatarea este predata ca tehnica de emancipare a personalitatii si de ridicare a nivelului parametrilor proprii si descoperirii de noi parametri. Invatarea devine definitiva, creativa, aplicativa si automotivanta. EQ IQ + se bazeaza pe tehnicile introduse de Dr. Gheorghi Lozanov, binecunoscut cercetator bulgar. Urmareste determinarea hartii mentale, prezinta invatarea anticipativa, urmareste descoperirea hipersensibilitatilor, explica abordarea SAVI, etapele invatarii, muzica si jocul in invatare. Fiecare participant reuseste sa obtina in cadrul unui sistem expert o metoda personalizata de lucru in ceea ce priveste invatarea (determinarea hartii mentale personale, analiza blocajelor si a ponderilor; descoperirea de noi parametri individuali pentru perfomanta).
    

   Modulul costa 500 lei si incepe in 10 Martie, ora 18:30, in cadrul Clubului Mandala din Str. Paleologu nr.20 din Bucuresti (zona Armeneasca). Intalniri: Luna Martie: zilele 10, 18, 24 si 31, ora 18.30; Luna Aprilie: zilele 7, 14, 21 si 28, ora 18.30.

   Primii 10 inscrisi direpe website la http://www.infospeed.ro/inscriere.html vor beneficia de un discount. Numarul maxim de participanti: 30.

   Detalii: www.infospeed.ro si inscrieri: www.infospeed.ro/iq.html. Manager Program, Alexandru Bordea. Telefon: 0721-685839

   Despre InfoSPEED
    Lansata in 2006, InfoSPEED este cea mai importanta companie din domeniul educatiei permanente si al dezvoltarii abilitatilor (lifelong skills) din domeniul invatarii si procesarii informatiei. InfoSPEED este membru din 2007 al EDUGATE - Consortiul Roman pentru Educatia Copiilor si Tinerilor Supradotati si Talentati. Programul InfoSPEED este recunoscut si integrat Programului National Gifted Education, lansat de consortiul EDUGATE, ce faciliteaza accesul tinerilor si adultilor la educatia de excelenta pe tot parcursul vietii.       InfoSPEED
   Learning as an exciting  l i f e t i m e  experience
   www.infospeed.ro


  Your message has been successfully submitted and would be delivered to recipients shortly.