Loading ...
Sorry, an error occurred while loading the content.
 

S-a dovedit! Putem schimba viitorul!

Expand Messages
 • ANOSR - Alianta Nationala a Organizatiil
  O LECTIE DATA DE STUDENTI! . Sursa: www.gandul.info Editorial cotidianul GANDUL Melania Mandas Vergu Ligia învăţământului S-a întors lumea cu susul în
  Message 1 of 1 , Sep 10, 2007
   O LECTIE DATA DE STUDENTI! 

                                         
   .
   Editorial cotidianul GANDUL
   Melania Mandas Vergu
    
   Ligia învăţământului
    
   "S-a întors lumea cu susul în jos. Azi dimineaţă, la ora 9,00, a început şedinţa cu Ligia. Acum, la ora 9 seara, tot Ligia ne spune cum este cu învăţământul superior. Studenţii aştia nu au limite”. Vorbele aparţin unuia dintre cei mai serioşi şi bătăioşi rectori ai şcolii superioare româneşti. Le spunea, cu năduf, dar şi cu umor, la Costineşti, săptămâna trecută, după şedinţa maraton de 12 ore, în care, alături de ministrul Educaţiei şi de secretarul de stat, cei 10 rectori membri ai biroului Consiliului Naţional al Rectorilor şi liderii de la „Alma Mater” s-au întâlnit cu reprezentanţii studenţilor.

    

   Mărturisesc că afirmaţia mi-a atras atenţia abia în momentul în care ceilalţi rectori „expiraţi”, cum s-au autodefinit, prezenţi la discuţie, l-au completat, de data aceasta pe un ton extrem de serios. „Pe vremea noastră nu îndrăzneai să vorbeşti astfel în faţa unui profesor universitar. Copiii ăştia nu mai au măsură”.

    

   Deşi văzusem şi ascultasem cu toţii acelaşi lucru, înţelesesem clar, fiecare, altceva. Ligia Deca, lidera ANOSR, nu mai reprezenta doar punctul de vedere al organizaţiilor studenţeşti, ci căpătase, brusc, valoarea de simbol al generaţiei sale."

    

   continuarea pe...

   http://www.gandul.info/editoriale/ligia-invatamantului.html?4237;908404   Looking for a deal? Find great prices on flights and hotels with Yahoo! FareChase.
  Your message has been successfully submitted and would be delivered to recipients shortly.