Loading ...
Sorry, an error occurred while loading the content.

Cu 2% poti face un copil sa zboare

Expand Messages
 • IRSCA Gifted Education
  **Ajutati-va copiii! Foloseste 2% sa sustii misiunea IRSCA Gifted Education: aceea de a descoperi si de a dezvolta potentialul fiecarui copil printr-o educatie
  Message 1 of 1 , May 2, 2007
  • 0 Attachment
   Ajutati-va copiii! Foloseste 2% sa sustii misiunea IRSCA Gifted Education: aceea de a descoperi si de a dezvolta potentialul fiecarui copil printr-o educatie de excelenta. Investiti in copii, descoperiti-le potentialul.

   Investiti în valori, investiti în viitorul national! Copiii sunt tot ce avem mai bun pe lume!

   Viziteaza-ne online :
   http://www.supradotati.ro/campanie.php

   Vrei sa afli ce am facut noi pentru copii anul trecut? Citeste despre activitatea noastra in 2006 aici.

   Compania ta vrea sa ne sprijine?

   Suna la 0729.029.484 si venim la tine - in Bucuresti ;)

   Ce ai de facut?

   Ai nevoie de 10 minute. Trebuie completat formularul 230 sau 200 (dupa caz) care trebuie trimis prin posta catre administratia financiara de care apartii prin domiciliul fiscal pana la 15 mai 2007. Lista cu adresele administratiilor financiare din tara este afisata aici.

   Daca in 2006 ai obtinut venituri numai din salarii, completeaza formularul 230. Daca pe langa salarii ai obtinut si alte venituri, completeaza formularul 200 (pag 4, pct III). Daca ai obtinut venituri doar din alte surse decat salariul, completeaza doar formularul 200. Poti descarca de aici Formularul 230 sau Formularul 200 precompletate cu datele IRSCA Gifted Education.

   Datele necesare:

   1. Numele organizatiei: Asociatia non-profit IRSCA Gifted Education

   2. Codul de inregistrare fiscala: 17 26 23 16

   3. Cont bancar: RO 26 RZBR 0000 0600 0662 2697

   Nu este necesar sa completezi suma. Organul fiscal o va calcula si o va vira conform legii pana la sfarsitul anului 2007.

   Atentie! Formularele trebuie depuse la registratura Administratiei Financiare sau trimise prin posta pana la 15 mai 2007 la Administratia financiara de care apartii prin domiciliul fiscal!   "Cel mai bogat om este acela care investeste în iubirea de oameni.."

   "Cea mai buna investitie este în fiinte, în copiii tai, în semenii tai - ei vor duce mai departe ceea ce tu pui mai bun în ei" - Monica Hurdubei, cea mai tânara pianista care cânta ca solista în concerte cu orchestra, membra de excelenta IRSCA Gifted Education. Copiii si tinerii va multumesc, si noi, in numele lor.


   Despre Noi

   IRSCA Gifted Education este o asociatie non-profit, înregistrata în registrul asociatiilor si fundatiilor cu nr. 36/13.09.2004, cu o activitate recunoscuta la nivel national si international, partener UNESCO, membru deplin WCGTC- World Council for Gifted and Talented Children si respectiv ECHA - European Council for High Ability - cele mai înalte foruri internationale în domeniul educatiei de excelenta.

   Initiator si prim fondator al Consortiului EDUGATE pentru Educatia Tinerilor si Copiilor Supradotati si Talentati precum si initiatorul legii educatiei tinerilor supradotati, capabili de performanta înalta – Legea nr.17/2007 intrata în vigoare la 18.01.2007. Initiatorul primului Program National al Educatiei de Excelenta, al Institutului National de Studii pentru Educatia de Excelenta, al primei Conferinte Nationale asupra educatiei tinerilor si copiilor supradotati si talentati, al programelor de descoperire a potentialului tuturor copiilor , al programelor de învatare accelerata, consultanta, mentorat si de îmbogatire a curriculei scolare.


   O campanie realizata si cu sprijinul Etcetera Experts.
   http://www.etcetera.com.ro

   Daca doriti sa nu mai primiti mesajele noastre, va rugam sa ne trimiteti un mesaj de reply -cu subiectul "dezabonare". Va multumim pentru atentia acordata!
  Your message has been successfully submitted and would be delivered to recipients shortly.