Loading ...
Sorry, an error occurred while loading the content.
 

Miscarea EDUGATE- Garantia Excelentei in Educatie

Expand Messages
 • EDUGATE
  *Comunicat de presa EDUGATE* ** *Miscarea EDUGATE- Garantia Excelentei in Educatie* Invatamantul romanesc are o urgenta nevoie de revitalizare. A suferit enorm
  Message 1 of 1 , Apr 5 4:22 AM


   Comunicat de presa EDUGATE
    
   Miscarea EDUGATE- Garantia Excelentei in Educatie

    

   Invatamantul romanesc are o urgenta nevoie de revitalizare. A suferit enorm din cauza dezinteresului, subfinantarii, intruziunii politicului in administrarea invatamantului, limitarii optiunilor de dezvoltare, supracentralizarii, lipsei de respect fata de excelenta in educatie, din cauza lipsei unei formari continue de calitate care sa mareasca competenta profesionala si responsabilitatea fata de actul didactic si din alte multe cauze.

    

   Deoarece inca nu se intrevad eforturi facute de organele centrale de remediere a acestor defecte si deoarece efectele asupra generatiei tinere sunt vizibil negative consideram ca toti partenerii societatii civile si ai mediului de afaceri care au ca obiectiv educatia trebuie sa-si uneasca fortele in ridicarea calitatii educatiei la toate nivelurile.

    

   Lansam cu aceasta ocazie miscarea EDUGATE care se va directiona pe imbunatatirea tuturor parametrilor educatiei. Este singura garantie ca intrarea noastra in UE nu va insemna o crestere a haosului intern ci se va transforma intr-o revolutie interna a societatii romanesti.

    

   Miscarea EDUGATE va oferi specialisti si formatori, parteneriate si piete educative, un orizont larg de recunoastere si promovare a valorilor si mai ales un incubator de competenta si responsabilitate.

    

   Piata miscarii EDUGATE este sistemul de educatie incepand de la profesori, elevi, administratori si manageri, policy makers si decidenti politici si terminand cu parintii elevilor si mediul de afaceri.

    

   Aceasta miscare se va concretiza cu programe concrete, cu parteneriate pe aceste programe si cu o retea de sprijin pentru toate initiativele ce pot imbunatati educatia in Romania.

    

   Lansarea miscarii EDUGATE va avea loc cu ocazia Conferintei Nationale EDUGATE si a Targului de Educatie dedicat Abilitatilor Inalte (evenimente lansate in perioada: 21-22 aprilie si respectiv 28 aprilie), evenimente ce vor avea loc la Colegiul National Iulia Hasdeu din capitala.  

    

   Toti cei ce sunteti preocupati de soarta educatiei din Romania si de viitorul copiilor sunteti invitati sa va inscrieti in aceasta miscare si sa participati la evenimentele organizate de consortiul EDUGATE.
    

   Florian Colceag

   Presedinte IRSCA GIFTED EDUCATION

   Presedinte EDUGATE

    

   Biroul de presa al EDUGATE - Consortiul Roman pentru Educatia Copiilor si Tinerilor Supradotati si Talentati

   0729 029 484

   http://www.supradotati.ro/ edugate

  Your message has been successfully submitted and would be delivered to recipients shortly.