Loading ...
Sorry, an error occurred while loading the content.
 

Fwd: [grundtvigers] IMP! Curs de formare Labyrintheme - Grundtvig SI Comenius ! termen limita: 16.01.2013

Expand Messages
 • Lucian Branea
  Dragi colegi, Revin cu o precizare privind cursul/workshop Labyrintheme - anunt distribuit luni. Pentru aceia dintre dumneavoastra care au in derulare un
  Message 1 of 1 , Jan 9, 2013
   Dragi colegi, 

   Revin cu o precizare privind cursul/workshop Labyrintheme - anunt distribuit luni. Pentru aceia dintre dumneavoastra care au in derulare un Parteneriat pentru Invatare Grundtvig: puteti trimite 'learners' la acest curs cu costuri acoperite din bugetul proiectului, participarea unei persoane contind ca 'mobilitate internationala'. Redau, mai jos, precizari in acest sens de la Florentina Anghel, coordonator Grundtvig Romania (mesaj distribuit pe 7.01 pe [grundtvigers]):


   ---------- Forwarded message ----------
   From: Florentina Anghel <florentina.anghel@...>
   Date: 2013/1/7
   Subject: [grundtvigers] IMP! Curs de formare Labyrintheme - Grundtvig SI Comenius ! termen limita: 16.01.2013
   To: "grundtvigers@yahoogroups.com" <grundtvigers@yahoogroups.com>


    

   Dragi Colegi,
   Asa cum va spuneam la ultima intalnire pe care am avut-o cu dvs., cu ocazia Saptamanii Educatiei Adultilor, daca aveti un parteneriat in derulare - deci sunteti beneficiari ai unui proiect finantat prin aceasta actiune - puteti sa participati la un astfel de curs, care se adreseaza tuturor celor care au xca obiectiv educatia non-formala si - foarte important - si celor care intentioneaza sa isi imbunatateasca competentele de comunicare in limba engleza.
    
   Pornind de la acest ultim aspect va remintesc ca puteti utiliza bugetul de la parteneriate ca sa trimiteti intr-o mobilitate una sau mai multe persoane care lucreaza in proiectul dvs. si care doresc sa-si imbunatateasca competentele lingvistice si de comunicare in limba engleaza. Capacitatea de a comunica in limba de lucru a proiectului constituie una dintre principalele bariere in derularea proiectelor dvs., motiv pentru care va sugerez sa profitati (si) de aceasta oportunitate oferita de cursurile prezentate in mesajul lui Lucian (am lasat mesajul lui in continuarea mesajului meu), fara sa mai fie necfesar sa treceti prin selectia rundei 1 de la MOF.
    
   Succes mult si un an excelent,
   Florentina
   ______________________________
   Florentina ANGHEL, Ph.D
   Grundtvig
   Agentia Nationala pentru Programe Comunitare in Domeniul Educatiei si Formarii Profesionale
   Tel:+40(0)21 2010754 (direct)
   Fax:+40(0)21 3121682
   www.anpcdefp.ro
   www. ginconet.eu 
    
   Nu printa acest mesaj decât dacă este absolut necesar
   Redu, reciclează, reutilizează!

   -----Original Message-----
   From: Lucian Branea <lucian.branea@...>
   To: grundtvigers@yahoogroups.com
   Cc: responsabili_programe_db@yahoogroups.com,  responsabili_programe@yahoogroups.com
   Date: Sun, 6 Jan 2013 14:37:39 +0200
   Subject: [grundtvigers] curs de formare Labyrintheme - Grundtvig SI Comenius ! termen limita: 16.01.2013

    
    
   Dragi colegi,
    
   Pentru inceput, va urez un 2013 minunat si creativ !
    
   Si indraznesc sa va avansez si o propunere care sa faciliteze. pe cit posibil, concretizarea macar a unei fractiuni a acestei urari :) In 2013, echipa proiectului Labyrintheme a pus la cale (deocamdata!) nu mai putin de 4 cursuri de formare in teatru-labirint, dupa cum urmeaza:
    
     
   Cursul este, de fapt, un workshop cit se poate de practic de constructie a unui spectacol de teatru-labirint, pigmentat cu sesiuni teoretice si nu numai. 'La cererea publicului', toate aceste sesiuni sint inregistrate atit ca Grundtvig, cit si Comenius !
   Iar fisa de descriere a cursului Comenius se afla aici:  http://ec.europa.eu/education/trainingdatabase/index.cfm?fuseaction=DisplayCourse&cid=35729  .
   Formularul de pre-inregistrare (in urma completarii caruia primiti pe e-mail confirmarea de pre-inregistrare care trebuie inclusa in dosarul de candidatura) pentru toate sesiunile se afla aici:  http://bit.ly/labyrintheme_preregistration .
    
    
   Cursul a fost testat intensiv in 2012 in Sofia, Manchester, Zaragoza si Bucuresti. Acesta a fost dezvoltat in cadrul proiectului Labyrintheme, un Proiect Multilateral Grundtvig   (510431-LLP-1-2010-1-RO-GRUNDTVIG-GMP)  derulat de un parteneriat care include doua universitati  (Universitatea Bucuresti, Romania; Universitatea Balikesir, Turcia), un muzeu important (The Manchester Museum, UK) si trei furnizori de educatie a adultilor (BIVEDA, Bulgaria; ONAGEB.SPAIN, Spania; Asociatia Epsilon III, Romania). Proiectul a fost, initial, focalizat pe educatorii lucrind in si cu institutii care administreaza si expun patrimoniu, initiindu-i pe acestia intr-o forma inedita de teatru participativ care sa puna intr-o lumina si valoare 'spectaculoase' un anumit spatiu, precum si oamenii si obiectele din acel spatiu. 
   Insa initiatorii acestui proiect folosesc teatrul-labirint cu adulti 'mai tineri' cu rezultate cel putin la fel de spectaculoase - in Romania, inca din 2008, in Focsani (elevi din L.P. Spiru Haret, C.N. Unirea, C.N. Al.I.Cuza), Drobeta Turnu-Severin (elevi din C.N. Traian), Slatina (elevi din C.N. Radu Greceanu, C.N. Ion Minulescu, C.N. Nicolae Titulescu). In Slatina, un astfel de proiect (Povestesc Slatina) se afla, de altfel, in plina derulare - detalii aici ( https://www.facebook.com/Povestesc.Slatina) si aici ( https://www.facebook.com/groups/povestesc.slatina/). Acesta este doar unul dintre motivele pentru care am deschis acest curs, in 2013, si pentru candidatii Comenius - un plan pe care, intre noi fie vorba, il aveam inca de la inceput... 
    
   Astfel incit, va invitam sa candidati la burse Grundtvig si Comenius la termenul limita din 16 ianuarie (pentru sesiunile din Sofia) sau pentru cel din 30 aprilie (sesiunile din Sozopol). Si va rugam sa transmiteti aceasta invitatie colegilor dumneavoastra care ar putea fi interesati - nu doar din Romania ! Fapt pentru care va multumim, inclusiv anticipat :)
    
   Si, cum spuneam, un 2013 cu totul si cu totul !
    
   Lucian Branea
   Asociatia Epsilon III
    

   *****    
   • 1-6 iulie sau 22-27 iulie 2013 in Sofia, Bulgaria (termen limita: 16 ianuarie 2013 !)
   • 2-7 septembrie sau 9-14 septembrie 2013 in Sozopol, Bulgaria  (termen limita: 30 aprilie 2013 !)
   --
   Povestind Bucureștiul: texte, fotografii, grafică, bandă desenată, vată de zahăr, un ibric mare şi verde - de la 28 de povestitori :) 
   http://www.charitygift.ro/4048/0/0/8/Povestind%20Bucurestiul.html
  Your message has been successfully submitted and would be delivered to recipients shortly.