Loading ...
Sorry, an error occurred while loading the content.
 

Invitatie de inscriere la Conferinta Nationala de Educatie Urbana

Expand Messages
 • Asociatia Komunitas
  Asociatia Komunitas va invita sa va inscrieti la Conferinta Nationala de Educatie Urbana ce va avea loc in perioada 9/10 decembrie 2011. In prima zi a
  Message 1 of 1 , Nov 17, 2011
  Asociatia Komunitas va invita sa va inscrieti la Conferinta Nationala de Educatie Urbana ce va avea loc in perioada 9/10 decembrie 2011.

  In prima zi a Conferintei (9 decembrie) vom lansa Ghidul de Educatie Urbana, realizat pe baza experientei acumulate in proiectele educationale derulate anterior. Acesta isi propune sa familiarizeze tinerii cu notiuni de baza despre mediul construit, planificare si proiectare urbana, protectia patrimoniului, antropologie si studii urbane, dar si cu probleme referitoare la utilizarea spatiului public, arta urbana democratie participativa in ceea ce priveste dezvoltarea urbana locala, activism civic, implicare si responsabilitate.

  Cea de-a 2a zi a Conferintei (10 decembrie) o vom dedica initiativelor grass roots si networking-ului. Astfel, vom afla despre proiecte inedite de educatie si interventii urbane derulate atat in Bucuresti cat si in tara (Cluj, Timisoara, Tulcea etc). Ne dorim sa cream o atmosfera non formala care incurajeaza comunicarea, stabilirea de noi parteneriate sau lansarea unor idei urbane noi.

  Daca doresti sa ne propui ceva pentru a fi prezentat in cadrul conferintei, daca esti antropolog, urbanist,  peisagist, arhitect, activist, artist, sociolog sau doar curios si dornic de implicare, te asteptam la conferinta.
  Te rugam ca pana la data de 27 noiembrie sa ne trimiti un text scurt cu numele, varsta, profesia si motivatia de a participa la conferinta la urmatoarea adresa de e-mail: marius.komunitas@...

  Daca vei fi selectat, vei primi prin email un raspuns de confirmare si programul complet al Conferintei, in data de 30 noiembrie.

  Mai multe detalii despre conferinta gasiti in invitatia atasata!


  Blogul proiectului

  Va asteptam

  Marius Huza
  Asociatia Komunitas 


Your message has been successfully submitted and would be delivered to recipients shortly.