Loading ...
Sorry, an error occurred while loading the content.
 

Voluntar pentru Romania performanta

Expand Messages
 • Olivian BREDA
  BAU; *Voluntar pentru Romania performanta* Romania este o tara frumoasa! Pacat ca este locuita, de prea putini oameni ca tine! Ce te deosebeste este energia si
  Message 1 of 1 , Nov 13, 2011
   BAU;

   Voluntar pentru Romania performanta 
    

   Romania este o tara frumoasa!

   Pacat ca este locuita, de prea putini oameni ca tine! 

   Ce te deosebeste este energia si pasiunea cu care faci lucrurile in care crezi. Ai talentul de a aduna in jurul tau oameni care simt si gandesc la fel. Acestea sunt conditiile pentru a deveni voluntar la Romanian Business Leaders Summit (RBLS).  

   Primul summit al mediului de business romanesc va avea loc in perioada 3-5 februarie 2012 la Bucuresti, la Howard Johnson Grand Plaza Hotel. RBLS ii va reuni pe cei mai vizionari 300 de lideri romani pentru a lucra impreuna la definirea directiei in care economia trebuie sa se indrepte pentru ca Romania sa fie o tara performanta. 

   50 de locuri la Summit sunt rezervate pentru tinerii lideri romani care au motivația interioară de a contribui activ la reconstructia tarii prin profesionalismul si prin prospetimea ideilor lor. Detalii pehttp://www.rbls.ro/leaders.php. 

   Voluntarii pot ajuta la organizare atat inainte, cat si in timpul Summitului, contribuind la indeplinirea activitatilor de documentare si de asistenta de productie.  

   Cerintele si responsabilitatile sunt detaliate pe http://www.rbls.ro/voluntar.php iar aplicatiile vor fi trimise la volunteer@.... Aplicatia va contine motivatia, alegerea activitatii de voluntariat (documentare sau productie) si mentionarea disponibilitatii de a fi voluntar inainte si/sau in timpul Summitului. 

   Detalii despre Summit, pe www.rbls.ro si pe pagina de Facebook - RBL Summit - 3-5 februarie 2012 - http://www.facebook.com/pages/RBL-Summit-3-5-februarie-2012/159672770787375.


   --

  Your message has been successfully submitted and would be delivered to recipients shortly.