Loading ...
Sorry, an error occurred while loading the content.
 

Atelier: Cum interpretezi un vis, in fiecare marti seara, 18:30

Expand Messages
 • Olivian BREDA
  BAU, Fiecare dintre noi a avut cel putin o data in viata un vis care sa il fi marcat in mod special. Cu totii ne intrebam de unde vin visele si care sunt
  Message 1 of 1 , Nov 11, 2011
   BAU,

   Fiecare dintre noi a avut cel putin o data in viata un vis care sa il fi marcat in mod special. Cu totii ne intrebam de unde vin visele si care sunt mesajele pe care ni le aduc ele. De cele mai multe ori obisnuim sa deosebim visele de realitate, ca fiind ceva diametral opus acesteia, insa se cuvine totusi sa intelegem ca si visele isi au realitatea lor, pe care este impropriu sa o judecam drept inferioara, precara sau mai slaba decat ceea ce obisnuim noi in mod uzual sa numim realitate. Mai mult decat despre realitate, este vorba despre adevar - un Adevar profund si mereu actual pe care ele il poarta dinspre sufletul nostru catre noi. 

   Visele, acesti mesageri inaripati ai sufletului, vin (fie ca ne amintim, fie ca nu) in fiecare noapte sa ne spuna cate ceva despre noi. Daca vrei sa intelegi ce, te invit sa aflam impreuna in cadrul unui atelier interactiv axat preponderent pe componenta practica (interpretarea viselor tale). Faptul ca nu iti amintesti intotdeauna visele, nu este un impediment, pentru ca acum ai sansa de a intelege de ce se intampla acest lucru, ce anume din tine blocheaza procesul de amintire a viselor si cum poti remedia acest fapt.

   Te astept cu drag, in fiecare marti, incepand cu 15 noiembrie, de la ora 18:30 sa discutam despre fascinantele mistere ale universului oniric.
   Pentru detalii legate de inscriere, ma puteti contacte la urmatoarea adresa de e-mail: monica@... sau telefonic: 0746107106.

   Vise luminoase si intelepte,
   Monica Brandusa Gaitanaru

   --

  Your message has been successfully submitted and would be delivered to recipients shortly.