Loading ...
Sorry, an error occurred while loading the content.

Noi cursuri de programare si MS OFFICE!

Expand Messages
 • Adriana Costea
  Salutare!   LEC iti aduce noi cursuri de programare si MS Office! Vino la noi si investe intr-o cariera profitabila!    Grupele care urmeaza sa inceapa
  Message 1 of 1 , Oct 26, 2011
  • 0 Attachment
   Salutare!
    
   LEC iti aduce noi cursuri de programare si MS Office! Vino la noi si investe intr-o cariera profitabila! 
    
   Grupele care urmeaza sa inceapa sunt:
    
   Grupe pentru Java incepatori
   In momentul de fata, Java este cel mai cautat limbaj de programare in piata din Romania, si unul dintre primele la nivel mondial. De-a lungul acestei  veri poti obtine cunostintele necesare pentru a iti incepe sau imbunatati cariera de developer Java. In cadrul cursului de Java incepatori sunt studiate principiile programarii orientate pe obiect si a modului de dezvoltare a aplicatiilor desktop. 
    
   Grupa pentru PHP
   PHP (Hypertext Preprocessor) este unul dintre cele mai importante si folosite limabje de programare, mai precis de scripting. In general se integreaza in codul Html. Acest limbaj te ajuta atat la crearea aplicatiilor web cat si in lucrul cu bazele de date. Pe langa metodele uzuale de programare PHP, cursul prezinta si metode avansate de programare in PHP, precum utilizarea framework-urilor MVC si a altor unelte de dezvoltare utilizate in programare web la nivel profesionist.
    
   Grupa noua pentru Excel for Business
   Microsoft Excel ne este folositor in orice domeniu lucram. Fie că este vorba despre formule, funcţii, grafice, tabele pivot, macro-uri sau un alt instrument cursul Excel for Business ne ajuta sa intelegem mai usor cu ajutorul aplicatiilor practice. 
    
   Grupa noua pentru PowerPoint Workshop
   Microsoft PowerPoint va ajuta la crearea de prezentari sau slideshow-uri. In cadrul cursului de PowerPoint Workshop vei afla trucuri care te vor ajuta sa fii mai productiv. Vei invata cum sa iti creezi propriile templateuri, sa realizezi animatii si prezentari interactive sau cum sa inregistrezi si sa utilizezi macrouri. 
    
    
   Viitorul tau incepe la LEC!
    
    
  Your message has been successfully submitted and would be delivered to recipients shortly.