Loading ...
Sorry, an error occurred while loading the content.

Tu cum te pregatesti pentru RIUF?

Expand Messages
 • EDUCATIVA
  Cel mai mare targ international de universitati, RIUF, desfasurat pe 22-23 octombrie la Bucuresti si pe 25 octombrie la Cluj are intotdeauna vizitatori de top!
  Message 1 of 1 , Oct 11, 2011
  • 0 Attachment
   Cel mai mare targ international de universitati, RIUF, desfasurat pe 22-23 octombrie la Bucuresti si pe 25 octombrie la Cluj are intotdeauna vizitatori de top! Miercuri la ora 18.30 afla si tu cum poti fi unul printr-o interventie LIVE la http://www.vokle.com/series/16607-riuf-2011.
    
   Asa cum ne-am obisnuit vizitatorii de-a lungul celor opt editii de pana acum, si de aceasta data RIUF te asteapta cu expunerea unei ample oferte educaționale, facilitand contactul direct cu reprezentanti ai universitatilor expozante, si cu multe alte surprize. Poti de asemenea sa pleci acasa cu premii din partea sponsorilor nostri daca participi la tombola organizata la targ!
    
   Dacă te gândești să pleci să studiezi în străinătate, fie că vrei să urmezi un ciclu de licență, un master sau un MBA, trebuie să treci Ediția de toamnă RIUF 2011 în agenda ta. Aici vor fi prezenți reprezentanți ai universităților internaționale de top care îți pot oferi răspunsuri personalizate la întrebările tale privind studiul la facultățile lor, programul care ți s-ar potrivi cel mai bine sau alte întrebări specifice.
  Your message has been successfully submitted and would be delivered to recipients shortly.