Loading ...
Sorry, an error occurred while loading the content.

A aparut numarul 2 print al Revistei Atelierul

Expand Messages
 • Mihaella
  A aparut numarul 2 print al Revistei Atelierul In weekend-ul care tocmai a trecut, la V for Vintage Rock&Roll, am lansat cel de-al doilea numar tiparit al
  Message 1 of 1 , Sep 26 9:00 AM
  • 0 Attachment

    

   A aparut numarul 2 print al Revistei Atelierul

    

    

   In weekend-ul care tocmai a trecut, la V for Vintage Rock&Roll, am lansat cel de-al doilea numar tiparit al Revistei Atelierul, un numar dedicat scolii care poarta numele "Back to school".

    

   Ne-a facut mare placere de ne reamintim de vremurile cand eram eleve sau studente

   si-am impartasit si cu voi impresiile si pozele noastre, dar si obiecte si accesorii handmade scolaresti. Castigatorii concursului nostru cu tema scolara s-au bucurat sa-si vada creațiile publicate intr-un articol special Back to school, iar Daria ne-a aratat cum sa fim cochete in prima zi de scoala.

    

   Cum v-am obisnuit, si acest numar are multe tutoriale din care puteți invața sa faceți: un penar care nu seamana a penar, agrafe de birou decorate handmade, o coperta de caiet si ustensile de scris personalizate, obiecte de birou handmade, dar si bijuterii realizate prin tehnica quilling.

    

   Anca ne-a impartasit ce a invațat ea despre fotografia de produs, iar Daniel Loagar si Andrei Cornea ne-au povestit despre colajele si fotografiile pe lemn care prin viața in atelierul Una isola muy Hermosa. Alexandra Stan si Soul Rebel ne-au recomandat ținute pentru scoala pe care noi le-am accesorizat handmade, iar Ramona ne-a aratat beneficiile fructelor Goji de la Pukka Food.

    

   Iar pentru ca dintr-o zi de scoala nu putea lipsi pachețelul, Gabriela Iancu ne-a incantat simțurile cu spuma de smochine si coacaze rosii si faux-sushi cu gust dulce-sarat, iar noile noastre prietene de la Spic si Bob ne-au impartasit secretul pentru painea cu secara si multicereale, dar si pentru painea-desert cu nuci si curmale.

    

   Revista se gaseste in diferite locatii din: Bucuresti, Cluj, Timisoara, Targu-Mures, Brasov, Iasi, si Constanta, si poate fi comandata prin posta cu un mail la contact@...

    

   www.revista-atelierul.ro

   http://issuu.com/atelierul/docs/atelierulbacktoschool

  Your message has been successfully submitted and would be delivered to recipients shortly.