Loading ...
Sorry, an error occurred while loading the content.

fyi: va recomandam Mastere in Psihopedagogie Speciala

Expand Messages
 • IRSCA Gifted Education
  IRSCA Gifted Education, partener al Universitatii Bucuresti, Facultatea de Psihologie si Stiinte ale Educatiei in primul Programul de Inovatie Didactica pentru
  Message 1 of 1 , Sep 12, 2011  IRSCA Gifted Education, partener
  al Universitatii Bucuresti, Facultatea de Psihologie si Stiinte ale Educatiei in primul Programul de Inovatie Didactica pentru copii cu abilitati inalte - derulat in sectorul 6, www.giftededu.org/primul, Bucuresti, - va recomanda (inscrierile deja au inceput):

  1. MASTER Psihopedagogia şcolii incluzive Admiterea se va desfăşura după următorul criteriu: 50% media de licenţă + 50% media generala a anilor de studiu din facultate. Misiunea fundamentala a programului este de a forma profesori de psihopedagogie specială de sprijin şi itineranţi la cele mai înalte standarde cerute de sistemul de învăţământ special incluziv ce se dezvoltă rapid în prezent în ţara noastră. Absolvenţii programului de master Psihopedagogia şcolii incluzive pot ocupa o diversitate de locuri de muncă: Şcoli generale şi grădiniţe incluzive; Centre şcolare pentru educaţie incluzivă; Centre judeţene pentru asistenţă psihopedagogică; Grădiniţe speciale pentru preşcolari cu handicap; Şcoli speciale pentru handicap mintal, senzorial, fizic etc.; Şcoli profesionale speciale de arte si meserii; Centre de zi pentru elevii cu handicap; Clase şi grupe speciale pentru elevii supradotaţi; Organizaţii neguvernamentale şi fundaţii care se ocupă de problematica persoanelor cu handicap ş.a.

  2. MASTER Terapia logopedică în procesele de comunicare Admiterea se va desfăşura după următorul criteriu: 50% media de licenţă + media generală a anilor de studiu din facultate; 50% interviu (fără tematica, fără bibliografie). Misiunea fundamentală a acestui program de master este aceea de a forma, la cele mai înalte standarde de calitate, logopezi, specialişti în domeniul optimizării comunicării şi a înlăturării distorsiunilor comunicării. Absolvenţii programului de master Terapia logopedica în procesele de comunicare pot ocupa o diversitate de locuri de muncă: instituţii preşcolare şi şcolare din învăţământul special;  instituţii preşcolare şi şcolare din învăţământul de masă;  instituţii preşcolare şi şcolare din învăţământul de masă cu clase cu copii cu CES integraţi; centrele logopedice interşcolare; clinici şi spitale pentru adulţi şi copii; policlinici pentru adulţi şi copii; cabinete medicale private; centre de plasament; laboratoare de sănătate mintală ş.a.


  Aveti in atasament prezentarea programelor de masterat, trimisa de Domnul Doru Vlad Popovici, prietenul nostru si totodada seful catedrei de Psihopedagogie Speciala din Universitatea Bucuresti.
   
   
  Multumim psih. Constantin Grama pentru tot sprijinul in realizarea acestui anunt important pentru cei care vor sa-si dezvolte o cariera in domeniul psihopedagogiei incluzive.

  Va trimitem inclusiv oportunitatea reprezentata de FACES - Foreign academic & Cultural Exchange Services- Program pentru profesori recunoscut de MECT pentru predare in scoli publice din Carolina de Sud (SUA),
  www.FACESinc.org

  Succes!


  Primul Programul de Inovatie Didactica pentru copii cu abilitati inalte:
  http://www.giftededu.org/scoala-de-excelenta

  Our story in Pictures:
  http://picasaweb.google.com/pr.gifted.edu/

  Join us on Facebook:

  http://www.facebook.com/centrul.gifted
  http://www.facebook.com/centrul
Your message has been successfully submitted and would be delivered to recipients shortly.