Loading ...
Sorry, an error occurred while loading the content.
 

Vernisaj expozitia Britain on My Mind, 7 septembrie, ora 19:00, libraria Anthony Frost

Expand Messages
 • Irina Elena Paraschivoiu
  La teatrul de apartament lorgean theatrenu se plateste bilet.Spectatorii aduc obiecte legate de tema piesei. E o modalitate prin care prezenta lor e integrata
  Message 1 of 1 , Sep 2, 2011
  La teatrul de apartament lorgean theatre nu se plateste bilet. Spectatorii aduc obiecte legate de tema piesei. E o modalitate prin care prezenta lor e integrata in spectacol.
   
  In data de 7 septembrie, ora 19:00, British Council si lorgean theatre va invita in cadrul librariei Anthony Frost la vernisajul expozitiei fotografice “ Britain on My Mind”. Expozitia cuprinde imagini ale obiectelor aduse de spectatori in cadrul proiectului “In Oglinda” – in care un dramaturg englez si unul roman au incercat sa surprinda modul in care natiunea celuilalt e reprezentata in mentalitatea proprie.
   
  Britain On My Mind este o prelungire a acestei tentative dramaturgice de a vedea cum sunt perceputi britanicii de catre romani, din perspectiva culturii materiale.
   
  “Chiar daca nu stim exact care este conexiunea dintre un borcan cu apa pe care scrie „ploaie” si Marea Britanie, el are aceeasi valoare arheologica ca pliculetul de ceai englezesc sau emblema clubului de fotbal Liverpool, pictata de un fan. Cu cat simbolurile culturale sunt mai putin recognoscibile, cu atat mai puternica este relatia dintre persoana care a ales obiectul si tema propusa”. (Jean Lorin Sterian)
   
  Fotografiile din cadrul expozitiei sunt realizate de Irina Stelea.
   
  Mai multe informatii pe www.britishcouncil.ro
   
   
  The British Council is the United Kingdom 's international organisation for educational opportunities and cultural relations. We are a registered charity; 209131 ( England and Wales ) SC037733 ( Scotland ). We create international opportunities for the people of the UK and other countries and build trust between them worldwide. We call this cultural relations.
Your message has been successfully submitted and would be delivered to recipients shortly.