Loading ...
Sorry, an error occurred while loading the content.
 

Ruins True la Festivalul din Avignon

Expand Messages
 • Tofan Koos Imola(Hungarian Theatre, Cluj)
  Spectacolul Ruins True la Festivalul de Teatru din Avignon     În perioada 8-29 iulie spectacolul Ruins True , coproducţie a Teatrului Maghiar de Stat din
  Message 1 of 1 , Jun 30, 2011

  Spectacolul Ruins True la Festivalul de Teatru din Avignon

   

   

  În perioada 8-29 iulie spectacolul Ruins True, coproducţie a Teatrului Maghiar de Stat din Cluj şi Sushi Center for the Urban Arts San Diego, în regia lui Gábor Tompa, va participa la cea de-a 65-a ediţie a Festivalului de Teatru din Avignon, secţiunea „off”.

   

  Spectacolul de dans contemporan inspirat de operele lui Samuel Beckett, al cărui creatori sunt: Liam Clancy, Mary Reich, Yolande Snaith, Shahrokh Yadegari şi Gábor Tompa, va fi prezentat la Théâtre des Halles. Interpreţii sunt: Liam Clancy, Mary Reich, Yolande Snaith, precum şi copilul Kristóf Dimény.

   

  Festivalul de Teatru de la Avignon este cel mai prestigios eveniment de teatru din Europa, ce se desfăşoare în decursul a peste trei săptămâni, şi se bucură de o atenţie deosebită din partea oamenilor de specialitate din întreaga lume.

   

  Théâtre des Halles a fost înfiinţat de Alain Timar, personalitate proeminentă a vieţii teatrale franceze, în prezent directorul teatrului, regizor, scenograf, artist vizual. În ultimii 34 de ani a regizat 47 de spectacole în Franţa şi în străinătate, având expoziţii în numeroase galerii de renume din Franţa (Avignon, Paris) şi Belgia.

   

  Spectacolul Ruins True (Ruines vrai refue în franceză) va fi jucat în fiecare seară între 8-29 iulie (cu excepţia zilei de 17 iulie) de la ora 19.30 la Théâtre des Halles, Sala Chapitre.

  -- 
  
  
  Mrs. Imola TOFAN 
  Director's Assistant & International Relations
  Hungarian Theatre of Cluj
  
  Str. Emil Isac nr. 26-28
  400023 Cluj-Napoca
  Romania
  
  tel.: +40 264 593469
  fax: +40 (0)374091316 
  mobile: +40 749094957
  e-mail: office@..., t.koos.imola@...
  web: www.huntheater.ro
  
  
Your message has been successfully submitted and would be delivered to recipients shortly.