Loading ...
Sorry, an error occurred while loading the content.
 

call for artists

Expand Messages
 • BALKO JUDIT
  Asociatia Volum Art lanseaza un apel de proiecte pentru programul Spatiu expandat, proiectul Migrare si reasezare.  8 lucrari de arta contemporana vor fi
  Message 1 of 1 , May 29, 2011
   Asociatia Volum Art lanseaza un apel de proiecte pentru programul Spatiu expandat, proiectul Migrare si reasezare
   8 lucrari de arta contemporana vor fi amplasate in Parcul Kiseleff, Bucuresti pe o perioada de 2 luni (8 septembrie -31 octombrie 2011).

   Artistii sunt invitati sa se implice in remodelarea spatiului urban si sa realizeze sculpturi, instalatii, sculpturi-obiect,etc., plecand de la tema MIGRARE SI REASEZARE. Tema propusa aduce in discutie doi termeni ce pot defini lumea contemporană. Termenii trebuie perceputi intr-un inteles mai larg, ce vizeaza atat deplasarea fizica cat si mobilitatea culturala si schimbul liber de informatii.
   Aria de explorare a acestei teme cuprinde atat definirea relatiei dintre spatiu, cu delimitarile lui si individ, cat si explorarea efectelor migrarii culturale si a posibilitatilor de asezare/reasezare a individului in aceasta lume in continua miscare, in fapt gasirea unei identitati individuale. Cuvinte cheie: mobilitate, granita, delimitare, transfer, transgresiune, identitate, alteritate.

   Propune o lucrare pentru spatiile Parcului Kiseleff si trimite-ne proiectul. 
   Artistul trebuie sa aiba in vedere in structurarea proiectului sau ca lucrarea sa se incadreze atat in tema cat si in spatiul Parcului Kiseleff tinandu-se cont de specificul acestuia (arhitectura peisagistica in care lucrarea se insereaza si cine formeaza publicul obisnuit al parcului)

   Pentru selectia proiectelor trimite:
   Formular (se descarca www.spatiuexpandat.wordpress.com )
   Prezentarea lucrarii sau lucrarilor propuse ( un artist poate prezenta pana la trei propuneri): imagini cu schita lucrarii din mai multe unghiuri, photo-montaj al lucrarii în unul din spatiile parcului ( pe blogul programului se gasesc imagini cu locatiile alese pentru amplasarea lucrarilor), alte detalii. 
   Deviz ( materiale, executie, transport). Asociatia isi propune sa sustina financiar artistii in realizarea lucrarilor. Lucrarile raman in proprietatea artistilor. Materiale din care se vor realiza lucrarile trebuie sa fie rezistente expunerii in aer liber.
   C.V., photo artist
   Portofoliu (5 lucrari reprezentative)
   Data limita de trimitere a proiectelor: 24 iunie 2011
   Propunerile se trimit prin e-mail la adresa: spatiu.expandat@...

   Mai multe detalii pe blogul programului : www.spatiuexpandat.wordpress.com, sau la adesa de e-mail: spatiu.expandat@...

   Organizator: Asociatia Volum Art

   Autori& coordonatori program: Judit Balko& Mihai Balko

   Parteneri:Primaria Sectorului 1, OnMedia International, Global Mindscape

   Parteneri media: Dilema Veche, Radio Romania Cultural, Modernism.ro  Your message has been successfully submitted and would be delivered to recipients shortly.