Loading ...
Sorry, an error occurred while loading the content.
 

Ia startul la leadership!

Expand Messages
 • Ionescu Valentin
  Te intrebi cum ti-ai putea descoperi si exploata potentialul de leadership? Unica scoala de leadership care ti se adreseaza isi deschide astazi portile pentru
  Message 1 of 1 , Feb 27, 2011

   Te intrebi cum ti-ai putea descoperi si exploata potentialul de leadership? Unica scoala de leadership care ti se adreseaza isi deschide astazi portile pentru cea de-a saptea editie, care va avea loc in intervalul 3-9 aprilie 2011, la Poiana Brasov.

   Un pionier in domeniul neurociberneticii, un antreprenor cu unul dintre cele mai puternice branduri personale in afaceri, un creator roman de industrie care declara ca cel mai mult a invatat din colaborarea cu Bill Gates sau o campioana mondiala la gimnastica reprezinta doar o parte dintre liderii model pe care Fundatia LEADERS ii va aduce in fata ta in aceasta primavara.

   LEADERS vine si in intampinarea nevoilor tale de a transforma teoria in practica si te provoaca la doua simulari de afaceri, pe mize reale, menite sa iti faciliteze dezvoltarea abilitatilor de leadership, iar antreprenori reputati iti vor analiza si evalua actiunile si modalitatea prin care iti vei transforma viziunea in realitate. In decursul celor sase zile de LEADERS School 7 vei avea parte de un mix inedit de workshopuri si povesti de succes oferite de lideri romani din business, arta, sport si societatea civila care te vor influenta atat pe plan personal, cat si pe plan profesional.

   Lista vorbitorilor care iti vor facilita transferul de cunostinte si transformarea teoriei in practica include nume precum Acad. Constantin Balaceanu-Stolnici; Marius Ghenea, Presedinte PC Fun; Radu Georgescu, Fondator si Presedinte GECAD; Crenguta Rosu, Managing Partner DC Communication; Rares Manolescu, Senior Trainer Human Invest; Simona Baciu, Fondator si Managing Director International School of Cluj, Andreea Raducan, Director Marketing Fundatia Olimpica Romana, sau Roland Hermann, Stomatolog Calator.
    
   Inscrie-te in cursa pentru unul dintre cele treizeci de locuri pe  http://www.leadershipschool.eu/index.php?page=inregistrari. Mai multe detalii despre proiect gasesti pe www.leadershipschool.eu

   Fundatia LEADERS contribuie la transformarea moderna a Romaniei prin dezvoltarea unor lideri responsabili si a unei mentalitati orientate catre implicare si actiune. Programele LEADERS sunt adaptate tuturor celor care doresc sa se dezvolte, indiferent de varsta sau nivelul de experienta,  sunt inovative ca metodologie si tematica,  sunt flexibile, incluzand si module in interval de timp scurt si sesiuni de durata mai lunga. Printre initiativele fundatiei numara si Leadership Autentic, Leadership Education, Leadership Academy si Leadership Center.


   Name : Ionescu Valentin
   Mail : i.valentin@...
   Phone : 0728 88 55 05
  Your message has been successfully submitted and would be delivered to recipients shortly.