Loading ...
Sorry, an error occurred while loading the content.
 

Invitatie la lectura - Paulo Coelho - Editura Humanitas

Expand Messages
 • Anca Rotescu
  Special Humanitas - decembrie 2003 - Seria de carti a reputatului autor Paulo Coelho Alchimistul format 13 x 20, pag. 128, an editare 2003 pret 130.000 lei O
  Message 1 of 1 , Dec 1, 2003
   Message
    
   Special Humanitas
   - decembrie 2003 - 
    Seria de carti a reputatului autor Paulo Coelho
    
   Alchimistul
   format 13 x 20, pag. 128, an editare 2003
   pret 130.000 lei
    
   "O dată la cîteva decenii, apare o carte care schimbă pentru totdeauna viaţa cititorilor săi. Alchimistul lui Paulo Coelho este o astfel de carte. Singura noastră obligaţie este să ne realizăm destinul. Extraordinarul roman al lui Paulo Coelho a inspirat milioane de cititori din întreaga lume. Această poveste, uluitoare în simplitatea şi înţelepciunea ei, este despre un păstor andaluz pe nume Santiago care îşi părăseşte casa din Spania, aventurîndu-se în Africa de Nord în căutarea unei comori îngropate în Piramide. Pe drum întîlneşte o ţigancă tînără şi frumoasă, un bărbat care îşi spune rege şi un alchimist,care îi arată calea. Nimeni nu ştie care este comoara sau dacă Santiago poate depăşi obstacolele întîlnite în drumul prin deşert. Dar ceea ce începe ca o aventură copilărească pentru a descoperi locuri exotice şi bogăţii lumeşti se transformă într-o căutare de comori ce nu pot fi aflate decît înlăuntrul tău.
         Plină de sevă, evocatoare şi profund umană, povestea lui
   Santiago este un etern îndemn de a ne urma visele şi de a ne asculta inima."
    
   Unsprezece minute
   format 13 x 20, pag. 264, an editare 2003
   pret 150.000 lei
    
   Romanul Unsprezece minute este povestea Mariei, o fată dintr-un sat brazilian, ale cărei prime întîlniri inocente cu dragostea o lasă cu inima frîntă. La o vîrstă fragedă, ea se convinge că nu va găsi niciodată dragostea adevărată, crezînd în schimb că agostea este un lucru cumplit care te face să suferi..."
         O îlnire întîmplătoare în Rio de Janeiro o face să plece la Geneva, unde visează să găsească faimă şi bogăţie, dar sfîrşeşte în stradă, ca prostituată. În Geneva, Maria se îndepărtează tot mai mult de dragoste, devenind tot mai fascinată de sex.
         În cele din urmă, concepţia ei lipsită de speranţă despre dragoste este pusă la încercare cînd cunoaşte un tînăr şi chipeş pictor. În această odisee a descoperirii de sine, Maria are de ales între a urma o cale a întunericului - plăcerea sexuală de dragul plăcerii sexuale - sau a risca totul pentru a-şi găsi "lumina lăuntrică" şi posibilitatea sexului sacru, a sexului în contextul dragostei. În acest palpitant şi îndrăzneţ nou roman, Paulo Coelho analizează cu sensibilitate natura spirituală a sexului şi a dragostei şi ne invită să ne confruntăm cu propriile prejudecăţi, cu propriii demoni, să ne aflăm propria "lumină lăuntrică".
    
    Veronica se hotaraste sa moara
    format 13 x 20, pag. 208, an editare 2003
   pret 140.000 lei
    
         Veronika pare să aibă tot ce şi-ar putea dori. Frecventează localuri de noapte cunoscute, întîlneşte bărbaţi atrăgători, şi totuşi nu e fericită. Ceva lipseşte în viaţa ei. Iată de ce, în dimineaţa zilei de 11 noiembrie 1997, Veronika se hotărăşte să moară. După ce ia o supradoză, i se spune că nu mai are de trăit decît cîteva zile. Romanul o urmăreşte pe parcursul acestor zile intense în care, spre surprinderea ei, se trezeşte atrasă în lumea închisă a spitalului în care se află. În această stare de surescitare, ea descoperă lucruri pe care nu-şi permisese de fapt să le simtă niciodată: ură, teamă, curiozitate, dragoste - pînă şi împlinirea sexuală.
         Experienţele ei o fac treptat să realizeze că fiecare secundă a existenţei este o alegere între viaţă şi moarte.
         Cartea lui Paulo Coelho vorbeşte despre cei care nu intră în tiparele considerate normale de către societate. Vorbeşte despre nebunie şi despre nevoia de a descoperi un alt mod de viaţă a acelor oameni care se confruntă cu prejudecăţile celorlalţi fiindcă gîndesc diferit.
    
   Al cincilea munte
   format 13 x 20, pag. 224, an editare 2003
   pret 140.000 lei
    
         Există momente inevitabile de nefericire care ne întrerup viaţa. Ele nu au loc însă fără motiv. Uneori lumea pare să fi conspirat împotriva noastră, aşa că ne întrebăm: "De ce trebuie să mi se întîmple tocmai mie?" Confruntaţi cu inevitabilul, unii dintre noi se descurajează; alţii însă devin mai puternici şi înţelegerea lor sporeşte. Povestea profetului Ilie este o lecţie de speranţă nepreţuită pentru omul contemporan. În ce măsură ne putem prezice destinul?
         Aceasta este întrebarea care pluteşte în aer deasupra celui de-Al Cincilea Munte şi căreia fiecare dintre noi încearcă să-i găsească răspuns.
         Evocînd drama şi intriga lumii haotice, pline de culoare a Orientului Mijlociu, Paulo Coelho transformă încercările prin care trece Ilie într-o poveste tulburătoare şi plină de inspiraţie - o poveste care aduce cu forţă în prim-plan tema universală a triumfului dragostei şi credinţei.
    
   Manualul razboinicului luminii
   format 13 x 20, pag. 152, an editare 2003
   pret 120.000 lei
    
   Manualul războinicului luminii este o culegere de gînduri filozofice şi poveşti care îi vor încînta pe căutătorii de pretutindeni.
         Un războinic al luminii nu-şi petrece zilele încercînd să joace rolul pe care i l-au ales alţii. Un războinic al luminii nu-şi pierde timpul ascultînd provocări; el are un destin de împlinit. Un războinic al luminii îşi cunoaşte defectele, dar îşi cunoaşte şi calităţile. Un războinic al luminii face întotdeauna tot ce-i stă în puteri şi aşteaptă acelaşi lucru de la ceilalţi. Ştie că şi cea mai îndepărtată stea din Univers se oglindeşte în lucrurile din jurul lui.
         Manualul războinicului luminii este o invitaţie pentru fiecare dintre noi să ne trăim visul, să acceptăm incertitudinile vieţii şi să ne ridicăm în întîmpinarea destinului nostru unic. În stilul său inimitabil, Paulo Coelho ne ajută să descoperim războinicul luminii din noi.
         În scurte pasaje pline de inspiraţie, sîntem invitaţi să pornim pe calea războinicului: cel care apreciaza miracolul de a fi în viaţă, cel care acceptă eşecul şi cel a cărui căutare îl face să devină ceea ce doreşte să fie.
    
    
   Date despre autor:
    
   scriitor brazilian, s-a născut la Rio de Janeiro în 1947. Înainte de a deveni unul dintre cei mai de succes romancieri ai lumii a fost un hippie rebel, apoi autor dramatic, director de teatru, jurnalist, poet. În 1986 face pelerinajul la Santiago de Compostela, eveniment care i-a marcat viaţa şi cariera literară. Deşi profund ataşat de Brazilia natală (îşi scrie operele la calculator, în faţa oceanului, în vila de la Copacabana), cărtile sale dezvoltă drame universale, valabile oriunde şi pentru oricine, ceea ce explică primirea entuziastă de care se bucură pe toate meridianele. Cărţile lui Paulo Coelho, editate în 150 de ţări şi traduse în peste 50 de limbi, s-au vîndut în zeci de milioane de exemplare. Este consilier special UNESCO în cadrul prograrnului "Convergenţe spirituale şi dialoguri interculturale", co-director al Centrului Shimon Peres pentru pace. Distins cu numeroase şi importante premii, medalii şi ordine, printre care cel de Cavaler al Ordinului Naţional al Legiunii de Onoare din Franţa (martie 2000). Fondator al Institutului Paulo Coelho, care acordă ajutoare îndeosebi copiilor şi bătrînilor din păturile defavorizate ale societăţii braziliene.
    
    
   Nota: Toate textele de prezentare a cartilor precum si datele bibliografice ale autorului sunt preluate din prezentarile Editurii Humanitas

   Comenzi de carte la comenzi@...

   Comenzile se onoreaza in ordinea primirii lor si in limita stocului de carte.

   Pentru Bucuresti livrarea se face direct la sediul dvs., eliberandu-se factura fiscala. 

   In tara livrarea se face prin posta, plata in sistem ramburs.

    

   Taxe de expeditie pentru comenzi in:
               Bucuresti - 40.000 lei
               Provincie - 60.000 lei

    
   Mesajul promotional va este transmis de catre CURIER EXPRES EDIT S.R.L. Adresa dvs. de e-mail a fost gasita pe un site public sau a fost publicata intr-unul
   din numeroasele ghiduri de afaceri existente in Romania. Acest mesaj va este adresat cu scopul de a va invita sa profitati de oportunitatile mentionate.Nu poate fi considerat spam deoarece contine toate informatiile de contact ale expeditorului.
           Pentru ca intelegem si apreciem intimitatea dvs. ne cerem scuze daca acest mesaj a ajuns din greseala la dvs. iar daca doriti sa nu mai primiti
   mesaje publicitare in viitor va rugam sa trimiteti un e-mail la adresa unsubscribe@....
   Pentru a evita alte neplaceri va rugam sa precizati si adresele de e-mail alternative, care vreti sa fie scoase din baza de date, altele decat adresa de e-mail la care ati primit acest mesaj. Va multumim.

   CURIER EXPRES EDIT S.R.L.
   Sediul social: Lascar Catargiu 11, Bucuresti sector 1, CUI 15417260, certif. inmatriculare J40/6185/2003
   cont nr. SV 25491824100, B.R.D. - Ag. Piata Romană - Bucuresti
  Your message has been successfully submitted and would be delivered to recipients shortly.