Loading ...
Sorry, an error occurred while loading the content.

rugaminte - educatie zone montane

Expand Messages
 • ARIN
  Dragi colegi, Va rog, pe cei interesati de educatia pentru si in zonele montane, sa va rezervati zece minute pentru a completa un chestionar online. Gasiti
  Message 1 of 2 , Oct 29, 2010
  • 0 Attachment
   Dragi colegi,             
    
    
   Va rog, pe cei interesati de educatia pentru si in zonele montane, sa va rezervati zece minute pentru a completa un chestionar online. Gasiti chestionarul la:                        
    
   http://www.surveymonkey.com/s/59CLQTN                           
    
   Completarea se face cu un simplu click pe optiunile pe care le alegeti.                               
    
    
   Chestionarul va fi utilizat in cadrul proiectului "EDU-MONT - Educatie in munti, muntii in educatie".                         

   Scopul chestionarului este sa permita echipei de proiect identificarea diferitelor nevoi educationale in zonele de munte, pentru ca acestea din urma sa se dezvolte mai armonios in viitor.                         

   Proiectul este finantat de Uniunea Europeana in Programul Grundtvig - Parteneriate pentru invatare si are 5 parteneri: Asociatia ARIN, Clubul Ecomontan Origini Verzi (RO), Youth Europe Service, Training 2000 (IT) si KEK KRONOS (GR).                            

   Toate datele colectate vor fi analizate si prelucrate si vor avea caracter confidential.                     

   Informatiile ne vor fi utile pentru a concepe programe de educatie mai adecvate zonelor montane - de aceea, contributia Dvs. este apreciata in mod deosebit si va multumim!                   

    
   O rugaminte: este posibil sa primiti un chestionar asemanator (aproape identic) de la Clubul Ecomontan "Origini Verzi", din Suceava. Rugamintea mea: cei care completati chestionarul de la Origini Verzi NU il mai completati si pe al nostru (ARIN) - dupa cum, cei care il completati pe al nostru, NU il mai completati pe cel de la Origini Verzi. Dorim fiecare din noi sa ne definim mai bine grupurile-tinta si ariile de actiune si n-ar fi "constructiv" ca raspunsurile (care vor fi prelucrate statistic) sa aiba "dubluri".                    
    
    
   Rezultatele proiectului vor fi aduse la conostinta voastra anul viitor, in iunie. Pana atunci, puteti vizita blogul proiectului la http://edu-mont.blogspot.com/                      
    
    
   Va multumesc mult,                           
    
    
   Codruta                            
    
    
   ---
   "Let me, at least, to know that she'll try
   Then she'll be a true love of mine".
    
   www.ursuletiisuparati.ro
   Puteti dona 2% din impozitul pe venitul Dvs. pentru combaterea defrisarilor - detalii cont la www.arin.ro ; denumire "entitate": Asociatia ARIN
  • ARIN
   Va rog sa ma scuzati! Dintr-o eroare (a mea) la inchiderea chestionarului sunteti redirectionati spre un blog gresit (edumont); blogul corect este
   Message 2 of 2 , Oct 29, 2010
   • 0 Attachment
    Va rog sa ma scuzati! Dintr-o eroare (a mea) la inchiderea chestionarului sunteti redirectionati spre un blog gresit (edumont); blogul corect este http://edu-mont.blogsopt com (cu cratima, NU intr-un cuvant).                    
     
     
    De asemenea specificam ca suntem constienti ca nu este perfect, chestionarul. El urmareste un "frame" comun, al tuturor partenerilor (si a fost conceput in engleza). Pentru a defini intrebarile a trebuit sa "armonizam" culturi si probleme foarte diferite, in cele 3 tari, precum si diferente de limbaj, institutii si probleme (asta a fost pentru noi o mare provocare ;)                   
     
     
    A trebuit sa ne limitam in final la aceasta forma - dar orice observatii de la Dvs. sunt binevenite pentru viitor ;)                            
     
     
    Codruta                             
     
     
    Al. Cinematografului 2, Bl. H3, Sc. 2, Ap. 27
    810271 Braila
    tel. 0740.026091
   Your message has been successfully submitted and would be delivered to recipients shortly.