Loading ...
Sorry, an error occurred while loading the content.

Silvia Pintilie si Eugenia Badila Karp in numarul 9 al revistei ARTe

Expand Messages
 • mihaella_ion
  Asociatia pentru Initiative Durabile Alternative- AIDA, anunta aparitia online a celui de-al 9-lea numar al revistei de arte si culture ARTe. Revista poate fi
  Message 1 of 1 , Oct 5, 2010
  • 0 Attachment
   Asociatia pentru Initiative Durabile Alternative- AIDA, anunta aparitia online a celui de-al 9-lea numar al revistei de arte si culture ARTe.

   Revista poate fi accesata atat de pe site-ul AIDA
   http://www.initiativedurabile.ro/cultura_si_arta.php#arte, cat si de pe adresa:
   http://issuu.com/aida_arte/docs/arteno9

   Numarul al 9-lea al revistei vine cu o serie de noi abordari: avem pentru prima data un articol scris integral în limba engleza, avem noi colaboratori si redactori: Silvia Pintilie, Diana Stan, Elena Ivan, Jantine Claus, şi vrem sa provocam pentru prima data cititorii la o leapsa.

   In paginile revistei ARTe numarul 9, printre altele se numara recenzia filmului Marti dupa Craciun din perspectiva Silviei Ursu, experimentul fotografic al Anamariei Virlan, Black on Black, şi mini-poveştile despre şi cu Bucureştiul ale Elenei Ivan.

   De asemenea in numarul 9 al revistei se regasesc poeziile Eugeniei Badila Karp, si ale lui Andrei Duran, poeti care au devenit colaboratori permanenti ai proiectului ARTe.

   ARTe vine cu un element nou in peisajul presei online si anume ofera
   posibilitatea aproape oricarui cititor, sa se transforme intr-un scriitor. ARTe a devenit realmente aidoma proiectului iniţial o comunitate a redactorilor si cititorilor in care rolurile se schimba.


   Mihaela Ion
   Project Manager
   mihaella.ion@...
  Your message has been successfully submitted and would be delivered to recipients shortly.