Loading ...
Sorry, an error occurred while loading the content.
 

Mica Gherghescu – Curator al celei de-a 4a editii a Bienalei Tinerilor Artisti

Expand Messages
 • metacult
  Mica Gherghescu este istoric si critic de arta, lucrand intre Bucuresti si Paris. Doctorand in istoria artei si estetica in cadrul Centruluide Cercetari despre
  Message 1 of 1 , Aug 13, 2010

   Mica Gherghescu este istoric si critic de arta, lucrand intre Bucuresti si Paris.

   Doctorand in istoria artei si estetica in cadrul Centruluide Cercetari despre Arta si Limbaj la Écoledes Hautes Études en Sciences Sociales din Paris, Mica Gherghescu studiaza in prezent limbajele artistice imaginare inventate in arta franceza din perioada postbelica.

    

   Mica Gherghescu a absolvit in 2006 Facultatea de Istoria si Teoria Artei la Universitatea Nationala de Arte `Nicolae Grigorescu' din Bucuresti, iar in 2008 a obtinut o diploma de masterat in Istoria artei/Cercetare la Universitatea din Nancy.

    

   Printre publicatii se numara Spin Rotation, in catalogul monografic Pervolovici. Sculptura – de la obiect la vibratie si articole in reviste culturale romanesti despre Isidore Isou, Wim Delvoye si artisti romani contemporani.

    

   Proiectele viitoare includ un eseu critic despreAndrei Cadere si o antologie de texte teoretice letriste.

    

   --

    

   Police the police,cea de-a patra editie a Bienalei Tinerilor Artisti se va desfasura la Bucuresti in perioada 8 octombrie - 7 noiembrie 2010, la Palatul Stirbei (Calea Victoriei 107). Evenimentul este organizat de Fundatia Culturala Meta in parteneriat cu Goethe-Institut Bukarest si Institutul Cultural Roman.


   Partenerii proiectului: Administratia Fondului Cultural National, Palatul Stirbei, Institutul Polonez, Centrul Ceh, British Council, Ambasada Regatului Tarilor de Jos, Forumul Cultural Austriac, Ambasada Frantei la Bucuresti, Institutul Francez, Centrul Cultural Ungar, Centrul pentru Arta Contemporana Chisinau.

   Parteneri media: TVR, Radio Romania Cultural, RFI Romania, 24-Fun, Dilema Veche, Romania Libera, Radio Romania International, aLtitudini, Artluk, Revista 22, modernism.ro, Port.ro, metropotam.ro, Senso TV, feeder.ro, pubbing.ro, ARTBoom.ro, Dana ArtGallery, Good Agency.

   --

   CONTACT:

   Fundatia Culturala Meta, Luigi Galvani 61-63, Bucuresti

   +40 771 602 658/ +40 771 602 769

   metacult@...

   www.metacult.ro   

  Your message has been successfully submitted and would be delivered to recipients shortly.