Loading ...
Sorry, an error occurred while loading the content.
 

strada mantuleasa

Expand Messages
 • Nicoleta Nedu
  From: To: Sent: Friday, July 31, 2009 10:36:48 AM Subject: strada mantuleasa va rog sa acordati cateva minute unei chestiuni culturale:
  Message 1 of 1 , Jul 31, 2009
   From:<cattac13@...>
   To:
   Sent: Friday, July 31, 2009 10:36:48 AM
   Subject: strada mantuleasa

   va rog sa acordati cateva minute unei chestiuni culturale:

   FARMECUL STRAZII DIN NUVELELE LUI ELIADE ESTE IN PERICOL... PERICOLUL VINE CHIAR DE PE TERENUL UNDE A FOST DEMOLATA SCOALA LUI ELIADE!

   Consiliul local al sectorului 3 a aprobat la sfarsitul anului trecut construirea unui turn de 17 etaje pe Mantuleasa, o strada cu case vechi, parter plus un etaj, reprezentativa pentru Bucurestiul de altadata. Cladirea, care ar urma sa se construiasca pe terenul de la numerele 7-9, a fost aprobata printr-un Plan Urbanistic de Detaliu, la pachet cu alte doua constructii de patru si de zece etaje, pe data de 6 noiembrie 2008..... continuarea la :


   http://economie.hotnews.ro/stiri-imobiliar-5999088-turn-17-etaje-strada-mantuleasa.htm


   va trimit mai jos o petitie pe care am initiat-o incercand sa salvam putinul care mai este de salvat...

   va rog pe toti sa o semnati si sa trimiteti site-ul mai departe tuturor celor pe care credeti ca i-ar interesa. Cu cat adunam mai multe semnaturi avem mai multe sanse sa miscam ceva.

   http://www.petitieonline.ro/petitie-p57504047.html


   COMENTARIU:.... in loc de un bloc cel mult mediocru ...de birouri ..care in loc sa imbunatateasca viata culturala si nu numai a zonei .... o eludeaza cu totul ! .... nu ar fi fost bine un centru cultural sau un hotel sau locuinte pur si simplu ? nu demolarea scolii e marea problema aici .... ci deturnarea caracterului zonei .... nici chiar inatimea..ce-i drept exagerata...e destul de profitabil si un p+6 - p+9 .... adica aliniat la caldirile din jur!
   nu cladirile noi ...constituie problema! ci furtul cartierului...furtul atmosferei...furtul strazii mantuleasa!
   aveti un exemplu graitor la intrarea dinspre mosilor....ce inseamna sa furi o strada?
   inseamna sa o ascunzi sa o parazitezi sa o deturnezi...
   mai rau scurtcircuitand parcursul, perceptia... compozitia... etc in zona dintre b-dul carol si calea calarasilor ... furam orasului si implicit noua ... un cartier UNITAR ...cum foarte putine sunt in Bucuresti .... modernizare da ...perfect .... dar cu mai multa gandire ...atunci e greu! sa trantesti un turn e extraordianr de usor! sa mentii un cartier...unitar cu atmosfera placuta si bine conturata.... mult mai greu.
   Si sa nu plangem dupa terenuri pentru turnuri....avem...chiar foarte mult! si chiar in centru! nu trebuie sa stricam o astfel de zona!


   Multumesc!

   C  Your message has been successfully submitted and would be delivered to recipients shortly.