Loading ...
Sorry, an error occurred while loading the content.

Re: [Info_Culture] Propunere - Bienala de la Venetia 53

Expand Messages
 • PAVILION [contemporary art & culture maga
  Excelenta propunerea. In acest fel transparenta e perfecta iar participantii capata vizibilitate. Mai ales ca un proiect depus intr- un concurs capata valente
  Message 1 of 2 , Jun 29, 2009
  • 0 Attachment
   Excelenta propunerea. In acest fel transparenta e perfecta iar participantii capata vizibilitate. Mai ales ca un proiect depus intr-un concurs capata valente publice.
   Poate ar fi bine sa veniti miercuri la intilnirea de la MCC. nu e firesc sa purtam doar discutii cu reprezentantii ministerului (majoritate cu zero cunostinte despre arta contemporana).

   Razvan Ion

   On Jun 24, 2009, at 12:56 PM, Simona Vilau wrote:
   Draft One galeria de proiecte sustine expunerea publica a proiectelor din cadrul concursului pentru Bienala de la Venetia editia 53, din 2009 si poate oferi spatiul galeriei in luna august celor  implicati in acest concurs.

         Ceva similar exista deja in grila noastra de proiecte, asa ca ne-am hotarat sa facem propunerea pe grup, ca sa nu existe dubii ca am dori exclusivitate. Cu aceasta ocazie, invitam si alte galerii sa se alature initiativei.

         Expozitia ar fi una strict documentara, fara implicatii critice sau valorice, dar necesara si instructiva pentru public si pentru toate generatiile de artisti.

         Mai multe detalii la www.galeriadeproiec te. blogspot.com

         Pentru informatii suplimentare ne puteti contacta la urmatoarele adrese:

         Andra Iachim – andra@draftone. ro, Simona Vilau – simona.vilau@ gmail.com   Simona Vilau - visual artist
   0040744698339
   http://simonevillau .blogspot. com/index. html  Your message has been successfully submitted and would be delivered to recipients shortly.