Loading ...
Sorry, an error occurred while loading the content.

Re: [ilmukomputer] Ngilangin banner brinlster

Expand Messages
  • tohir tribun
    mas mungkin saya bias membantu sedikit tapi kalo nggak salah mas buka control trus cari add remove cari deh tuh nama banner yang mau di hapus langsung add aja
    Message 1 of 6 , Jan 1, 2004
    • 0 Attachment
      mas mungkin saya bias membantu sedikit tapi kalo nggak salah
      mas buka control trus cari add remove cari deh tuh nama banner yang mau di hapus langsung add aja
      semoga membantu

      andi makna <duniadua@...> wrote:
      Hai juga nih mas rian
      soal script buat ngilangin banner ya ada tuh trik jitunya yakni bayar aja alias jadi member disana soalnya namanya juga gratisan kasian dong yang kasih hosting cuma-cuma.
      pada awal kita upload mungkin banner tsb belum ada tapi pihak yang kasih hosting itu gak mau layananya cuma-cuma alias give away tanpa ada untung
      tulll gakkk

      wassalam


      Mohamad-Rian.Rahardi@... wrote:
      Hi rekan2 ada yang tau gak script buat ngilangin banner di hosting
      gratisan brinkster.com

      Best Regards,
      Rian
      ----------

      ----------------------------------------- (on the network)

      This email is confidential. If you are not the addressee tell the sender immediately and destroy this email without using, sending or storing it. Emails are not secure and may suffer errors, viruses, delay, interception and amendment. Standard Chartered PLC and subsidiaries ("SCGroup") do not accept liability for damage caused by this email and may monitor email traffic. Unless expressly stated, any opinions are the sender's and are not approved by SCGroup and this email is not an offer, solicitation, recommandation or agreement of any kind.

      Standard Chartered Bank ("SCB") is a member of SCGroup incorporated in England with limited liability. SCB's principal office is 1 Aldermanbury Square, London, EC2V 7SB, UK. SCB is authorised and regulated by the Financial Services Authority ("FSA") and in FSA's register under no. 114276. SCB's VAT no. is GB244106593. FSA is the lead regulator for the SCGroup. For regulators in other countries contact the local compliance officer.

      ---------------------------------------------------------


      [Non-text portions of this message have been removed]


      ============
      http://ilmukomputer.com
      Untuk keluar dari milis, kirim email kosong ke:
      ilmukomputer-unsubscribe@yahoogroups.com
      ============


      Yahoo! Groups Links

      To visit your group on the web, go to:
      http://groups.yahoo.com/group/ilmukomputer/

      To unsubscribe from this group, send an email to:
      ilmukomputer-unsubscribe@yahoogroups.com

      Your use of Yahoo! Groups is subject to:
      http://docs.yahoo.com/info/terms/



      regards andi kancil




      ---------------------------------
      Do You Yahoo!?
      Get your free @... address at Yahoo! Mail.


      [Non-text portions of this message have been removed]



      ============
      http://ilmukomputer.com
      Untuk keluar dari milis, kirim email kosong ke:
      ilmukomputer-unsubscribe@yahoogroups.com
      ============



      ---------------------------------
      Yahoo! Groups Links

      To visit your group on the web, go to:
      http://groups.yahoo.com/group/ilmukomputer/

      To unsubscribe from this group, send an email to:
      ilmukomputer-unsubscribe@yahoogroups.com

      Your use of Yahoo! Groups is subject to the Yahoo! Terms of Service.



      ---------------------------------
      Do you Yahoo!?
      Protect your identity with Yahoo! Mail AddressGuard

      [Non-text portions of this message have been removed]
    • Kajiro
      Bosss Andi, itu bukan penyelesian!. Orang ilmu komputer musti pinter (misalnya saya). walaupun geratisan tetapi websitenya nggank ada bannernya (bisa dilihat
      Message 2 of 6 , Jan 1, 2004
      • 0 Attachment
        Bosss Andi, itu bukan penyelesian!. Orang ilmu komputer musti pinter (misalnya saya). walaupun geratisan tetapi websitenya nggank ada bannernya (bisa dilihat pada www.borobudur.uni.cc, www.ashari.uni.cc)
        saya pakai hosting geratisan pada brinkster.com, terus saya daftar domain geratisan pada UNI.CC.. jadi jangan putus asa, begitttttu........... kalau ada yang berminat hubungi saya OK.

        AK12^^


        ----- Original Message -----
        From: andi makna
        To: ilmukomputer@yahoogroups.com
        Sent: Wednesday, December 31, 2003 2:21 PM
        Subject: Re: [ilmukomputer] Ngilangin banner brinlster


        Hai juga nih mas rian
        soal script buat ngilangin banner ya ada tuh trik jitunya yakni bayar aja alias jadi member disana soalnya namanya juga gratisan kasian dong yang kasih hosting cuma-cuma.
        pada awal kita upload mungkin banner tsb belum ada tapi pihak yang kasih hosting itu gak mau layananya cuma-cuma alias give away tanpa ada untung
        tulll gakkk

        wassalam


        Mohamad-Rian.Rahardi@... wrote:
        Hi rekan2 ada yang tau gak script buat ngilangin banner di hosting
        gratisan brinkster.com

        Best Regards,
        Rian
        ----------

        ----------------------------------------- (on the network)

        This email is confidential. If you are not the addressee tell the sender immediately and destroy this email without using, sending or storing it. Emails are not secure and may suffer errors, viruses, delay, interception and amendment. Standard Chartered PLC and subsidiaries ("SCGroup") do not accept liability for damage caused by this email and may monitor email traffic. Unless expressly stated, any opinions are the sender's and are not approved by SCGroup and this email is not an offer, solicitation, recommandation or agreement of any kind.

        Standard Chartered Bank ("SCB") is a member of SCGroup incorporated in England with limited liability. SCB's principal office is 1 Aldermanbury Square, London, EC2V 7SB, UK. SCB is authorised and regulated by the Financial Services Authority ("FSA") and in FSA's register under no. 114276. SCB's VAT no. is GB244106593. FSA is the lead regulator for the SCGroup. For regulators in other countries contact the local compliance officer.

        ---------------------------------------------------------


        [Non-text portions of this message have been removed]


        ============
        http://ilmukomputer.com
        Untuk keluar dari milis, kirim email kosong ke:
        ilmukomputer-unsubscribe@yahoogroups.com
        ============


        Yahoo! Groups Links

        To visit your group on the web, go to:
        http://groups.yahoo.com/group/ilmukomputer/

        To unsubscribe from this group, send an email to:
        ilmukomputer-unsubscribe@yahoogroups.com

        Your use of Yahoo! Groups is subject to:
        http://docs.yahoo.com/info/terms/



        regards andi kancil




        ---------------------------------
        Do You Yahoo!?
        Get your free @... address at Yahoo! Mail.


        [Non-text portions of this message have been removed]



        ============
        http://ilmukomputer.com
        Untuk keluar dari milis, kirim email kosong ke:
        ilmukomputer-unsubscribe@yahoogroups.com
        ============



        ------------------------------------------------------------------------------
        Yahoo! Groups Links

        a.. To visit your group on the web, go to:
        http://groups.yahoo.com/group/ilmukomputer/

        b.. To unsubscribe from this group, send an email to:
        ilmukomputer-unsubscribe@yahoogroups.com

        c.. Your use of Yahoo! Groups is subject to the Yahoo! Terms of Service.




        [Non-text portions of this message have been removed]
      • Kajiro
        Gue ada neh caranya. tapi sebelumnya lo perhatiin dulu website ini www.borobudur.uni.cc . cara ngilangin banner pada brinkster.com nggak harus pakai script,
        Message 3 of 6 , Jan 1, 2004
        • 0 Attachment
          Gue ada neh caranya. tapi sebelumnya lo perhatiin dulu website ini www.borobudur.uni.cc .
          cara ngilangin banner pada brinkster.com nggak harus pakai script, (kalaupun pakai, pihak brinkster.com akan tatap ngasih iklan misalnya dengan windows pop-up). tinggal kita mensiasatinya aja. OK. ada 3 langkah aja kok :
          1.. langkah pertama adalah daftar hosting di brinkster.com (pasti udah pada bisa).
          2.. daftar domain yang bisa memforward dan me-redirects dari domain geratisan tersebut. (saya pakai UNI.CC)
          3.. langkah ketiga seting halaman dengan frame (bisa standard frame atau frame javascript)
          3 langkah cukup untuk membuat kita nyaman dalam menyusun website geratissn.

          Selamat mencoba

          AK12^^

          www.borobudur.uni.cc
          www.ashari.uni.cc
          =====================================================







          ----- Original Message -----
          From: Mohamad-Rian.Rahardi@...
          To: ilmukomputer@yahoogroups.com
          Sent: Wednesday, December 31, 2003 1:05 PM
          Subject: [ilmukomputer] Ngilangin banner brinlster


          Hi rekan2 ada yang tau gak script buat ngilangin banner di hosting
          gratisan brinkster.com

          Best Regards,
          Rian
          ----------

          ----------------------------------------- (on the network)

          This email is confidential. If you are not the addressee tell the sender immediately and destroy this email without using, sending or storing it. Emails are not secure and may suffer errors, viruses, delay, interception and amendment. Standard Chartered PLC and subsidiaries ("SCGroup") do not accept liability for damage caused by this email and may monitor email traffic. Unless expressly stated, any opinions are the sender's and are not approved by SCGroup and this email is not an offer, solicitation, recommandation or agreement of any kind.

          Standard Chartered Bank ("SCB") is a member of SCGroup incorporated in England with limited liability. SCB's principal office is 1 Aldermanbury Square, London, EC2V 7SB, UK. SCB is authorised and regulated by the Financial Services Authority ("FSA") and in FSA's register under no. 114276. SCB's VAT no. is GB244106593. FSA is the lead regulator for the SCGroup. For regulators in other countries contact the local compliance officer.

          ---------------------------------------------------------


          [Non-text portions of this message have been removed]



          ============
          http://ilmukomputer.com
          Untuk keluar dari milis, kirim email kosong ke:
          ilmukomputer-unsubscribe@yahoogroups.com
          ============


          Yahoo! Groups Sponsor
          ADVERTISEMENT





          ------------------------------------------------------------------------------
          Yahoo! Groups Links

          a.. To visit your group on the web, go to:
          http://groups.yahoo.com/group/ilmukomputer/

          b.. To unsubscribe from this group, send an email to:
          ilmukomputer-unsubscribe@yahoogroups.com

          c.. Your use of Yahoo! Groups is subject to the Yahoo! Terms of Service.




          [Non-text portions of this message have been removed]
        Your message has been successfully submitted and would be delivered to recipients shortly.