Loading ...
Sorry, an error occurred while loading the content.

560Berminat membuka TASKA atau TADIKA ? Kami sedia membantu

Expand Messages
 • Bonda Mama
  Nov 2, 2011

   https://ec.yimg.com/ec?url=http%3A%2F%2Fwww.bondamama.com%2Fbondamama_logo.jpg&t=1503389143&sig=MlBM4F0cr0KITIIk1uHivw--~D
   www.bondamama.com

   • TIADA YURAN FRANCHISE YANG TINGGI
   • TIADA BAYARAN ROYALTI BULANAN
   • TIADA YURAN RENEWAL TAHUNAN

   Kenapa perlu membayar puluhan atau ratusan ribu secara franchise bagi membuka taska atau tadika ? Berbaloikah dengan pelaburan tersebut ?

   Jangan membazir !!! Sertai BondaMama dan anda tak perlu berbelanja tinggi untuk mendapatkan brand yang terkenal untuk tadika dan taska anda.


   BondaMama Kids Center merupakan satu konsep terkini bagi menyediakan perkhidmatan setempat (one-stop centre) untuk kanak-kanak dari seawal bayi .  BondaMama Kids Centre yang kini mempunyai lebih 50 cawangan diseluruh negara merupakan pilihan utama ibu bapa .  Disini kami mengambil peranan untuk mengasuh, menjaga dan mendidik kanak-kanak yang diamanahkan kepada kami. Setiap kanak-kanak yang di amanahkan kepada kami akan kami jaga dan didik dengan penuh kasih sayang. Itulah janji kami untuk para ibubapa/ penjaga.  Dengan perkhidmatan cemerlang kami ibu bapa boleh dengan tenang melakukan tugas mereka kerana anak-anak mereka selamat dan terjamin bersama BondaMama.

   BondaMama kini membuka peluang kepada anda yang berminat untuk menjalankan perniagaan asuhan dan pendidikan kanak-kanak dibawah jenama BONDAMAMA .

   ANDA BERMINAT ? KAMI BERSEDIA MEMBANTU ANDA !!!


   Sila hubungi Puan Hafizah 012-2438 395 atau Puan Siti 019-2114448 untuk maklumat lanjut.

   FACEBOOK BONDAMAMA http://www.facebook.com/ilovebondamama   https://ec.yimg.com/ec?url=http%3A%2F%2Fwww.bondamama.com%2F01%2Fimages%2Fstories%2Ffyyy.jpg&t=1503389143&sig=oqZoyt5SOTXma0rPxOv6lA--~D