Loading ...
Sorry, an error occurred while loading the content.
 

Fw: [Editura For You Newsletter] POATE PUTEM SA AJUTAM Sunt Isabel de 3 saptamani si AM NEVOIE DE AJUTOR,VREAU SA TRAIESC!!!

Expand Messages
 • mihaela gabor
  ... From: foryou@editura-foryou.ro To: editura_foryou@yahoogroups.com Sent: Tuesday, June 26, 2012 3:40 PM Subject: [Editura For
  Message 1 of 1 , Jun 27, 2012

  ----- Forwarded Message -----
  From: "foryou@..." <foryou@...>
  To: editura_foryou@yahoogroups.com
  Sent: Tuesday, June 26, 2012 3:40 PM
  Subject: [Editura For You Newsletter] POATE PUTEM SA AJUTAM Sunt Isabel de 3 saptamani si AM NEVOIE DE AJUTOR,VREAU SA TRAIESC!!!

  RO10RNCB0064122518390001  Codrea George Marian
  Contul este in lei si este deschis la BCR Sucursala Aparatorii Patriei,Bucuresti
   
  0721.040.193-George
   
  -------Original Message-------
   
  Date: 6/26/2012 3:21:55 PM
  Subject: Sunt Isabel de 3 saptamani si AM NEVOIE DE AJUTOR,VREAU SA TRAIESC!!!
   
  Doamna Monica,
  poate putem sa ajutam acest sufletel care si-a dorit atat sa traiasca sa ajunga la Linz.
  Cunosc bine cazul, am cunoscuta si pe micuta care este superba si zambeste chiar si cand i se face injectia.
  Mama are 26 de ani si a aflat de sarcina abia cand era in 4 luni, medicul care a descoperit ca exista posibilitatea sa aiba probleme cu inima a propus oprirea sarcinii. De cate ori trebuia sa ajunga pentru intreruperea sarcinii se intampla cate ceva pana a devenit muult prea riscant.
  Desii au studii superioare amandoi parinti au lucrat mai mult la negru si au avut nesansa de a lucra si a nu primii retributia. Tatal are de ceva timp un salariu de 1000 lei. Bunicii ori nu mai sunt ori au posibilitati si mai reduse si nici rude apropiate care sa ii mai sprijine. Prietenii ce le mai sunt aproape. Eu o cunosc pe tanara mama de cand s-a nascut, am fost colega cu mama ei care amurit in urma cu 2 ani in urma unui anevrism cerebral. Alexandra are o forta care i-a uimit pe medici, desi este lauza are putere sa lupte cu sistemul, isi alapteaza copilul zilnic si abia daca lipseste de langa micuta. Insa nu renunta desi medici i-au spus ca s-ar putea sa se mute in spitalul Municipal deoarece micuta nu poate supravietui fara injectii si tubul de oxigen decat daca este operata, Alexandra nu renunta si a primit pana acum tot sprijinul pe care i l-au oferit persoane, medici, asistente, multumind cu o lacrima in coltul ochiului.
  Poate putem sa ii ajutam, mai jos este apelul Isabelei.
  Va multumesc!
  Ecaterina Cristea

  ----- Forwarded Message -----
  From: george codrea <fufulete@...>
  To: "catinca2007@..." <catinca2007@...>
  Sent: Tuesday, June 26, 2012 2:57 PM
  Subject: AM NEVOIE DE AJUTOR,VREAU SA TRAIESC!!!

   
  Numele meu este Isabel Sonya Kassia si am vazut lumina zilei in data de 2 iunie 2012 la Spitalul Municipal din Bucuresti. Nimeni nu credea ca voi ajunge sa ma nasc, la ecografia din trimestrul 2 fiindu-mi descoperita o stenoza de artera pulmonara (mami spunea ca asta inseamna ca artera mea pulmonara este prea subtire) si domnul doctor spunand ca ma voi opri din evolutie. Dar eu am vrut sa-i cunosc pe mami si pe tati si la 40 de saptamani si 2 zile s-a intamplat minunea. Desi doamna doctor stia ce aparuse la ecografie, eu paream perfect sanatoasa. Dar n-a durat mult... la cateva ore dupa nastere doamna doctor a observat ca ma invinetesc si am ajuns intr-un incubator cu perfuzii in manute si oxigenul langa mine. Dupa 2 controale ecografice la Spitalul Marie Curie, la dl doctor Nicolescu (care a avut multa rabdare cu mine, pentru ca mie nu-mi placea ce facea el acolo si tipam) s-a dat verdictul: atrezie de valva tricuspida. Am auzit eu la mami ca asta inseamna ca imi lipseste o valva la inima si din aceasta cauza si ventriculul meu drept este aproape inexistent; adica plamanii mei nu primesc suficient oxigen si viata mea este in pericol de fiecare data cand plang sau ma agit. Acum stau intr-un patut la sectia de terapie intensiva cu perfuzie (pentru ca viata mea depinde de aceasta perfuzie care imi tine deschis canalul dintre artera pulmonara si aorta) si sunt monitorizata permanent. Cu toate ca mami sta internata cu mine si vine sa imi dea sa mananc eu vreau sa plec acasa cu ea si tati si sa nu mai fiu intepata de cateva ori pe zi pentru ca nu-mi place deloc! Am inteles ca viata mea depinde de o interventie chirurgicala care la noi in tara nu se poate realiza decat la Targu Mures si la Cluj. Doamna doctor a incercat sa ma trimita acolo, dar din pacate am fost refuzata. Mami si tati au aflat de existenta formularului E 112 si au depus actele dupa ce un om cu suflet mare a vorbit despre cazul meu in Austria, la Linz. Doctorii de acolo au spus ca ma opereaza, dar intai trebuie sa pot ajunge la ei. Acest formular acopera costul operatiei, spitalul Municipal asigura transportul pana la Timisoara, dar din pacate costurile drumului de la Timisoara pana la Linz sunt peste puterile parintilor mei, adica intre 7000 si 10000 de euro (am inteles ca trebuie sa merg cu o aeronava sanitara, dotata pentru cazuri speciale ca al meu si cu o echipa de medici). Spre nefericirea mea si a parintilor mei, trebuie sa faca rost de acesti bani intr-un timp foarte scurt, intrucat la sfarsitul lunii iunie echipa de medici din Linz intra in concediu iar eu nu pot astepta pana se intorc, aceasta perfuzie, desi ma tine in viata, imi afecteaza incet-incet inima, finalul putand fi tragic in orice moment. Mami si tati spun ca trebuie sa mai existe si oameni cu inima mare care poate ma vor ajuta sa ajung la operatie. Asa ca apelez la dvs, care poate ma puteti ajuta sa ajung la Linz si implicit sa traiesc!
  Daca doriti si puteti sa ma ajutati in orice fel eu va las numarul de telefon al lui tati si numarul de cont.
  Si pentru a demonstra veridicitatea cazului meu va atasez toate actele pe care le-a primit mami de la d-na doctor.
   
  RO10RNCB0064122518390001  Codrea George Marian
  Contul este in lei si este deschis la BCR Sucursala Aparatorii Patriei,Bucuresti
   
  0721.040.193-George
   
  VA ROG AJUTATI-MA SA TRAIESC!
   


   


Your message has been successfully submitted and would be delivered to recipients shortly.