Loading ...
Sorry, an error occurred while loading the content.
 

Douwema

Expand Messages
 • sigrid krijger
  Hallo, Ik vond bij het zoeken naar informatie over de grootouders van Lamme Clant, als zeer mogelijke grootouders Tiepko Douwema en zijn vrouw Lamme. Lamme
  Message 1 of 1 , Aug 1, 2004
   Hallo,

   Ik vond bij het zoeken naar informatie over de grootouders van Lamme Clant, als zeer mogelijke grootouders Tiepko Douwema en zijn vrouw Lamme. Lamme Clants ouders zijn Frans Clant en Teetke Douwema.
   Nu vond ik op internet volgende informatie:
   In de inventaris Familie thoe Schwartzenberg en Hohenlansberg: "koopen consentbrief van een halve zate te Langeweer, liggende naast 's kopers stins. Verk. door Tjepke Rouckazn. Douwema aan Jancke Idserts Douwema". (1531)
   En dat er in het Tresoar van Friesland in Verzameling H.J. Murray Bakker, een werk zit dat Genealogische aantekeningen betreffende de familie Douwema en andere adellijke geslachten heet.

   Ik ben beniewd of er in deze aantekeningen ook meer informatie zit over het echtpaar Tiepko Douwema en zijn vrouw Lamme. De vraag hoort eigenlijk thuis op de friese mailinglist. Is er iemand die deze vraag voor mij op de friese mailinglist wil stellen? Anders moet ik me voor deze vraag apart daarop aanmelden.

   Sigrid
   __________________________________________________

   website: http://www.degrave.name
   __________________________________________________


   [Non-text portions of this message have been removed]
  Your message has been successfully submitted and would be delivered to recipients shortly.