Loading ...
Sorry, an error occurred while loading the content.

Re: [geguritan] Re: Permisi ...

Expand Messages
  • KiMageti
    mangga pinarak, mas sasongko.. disekecak-ke.. nini, kopine karo gedhang gorenge.. yen wis lerem, gek mangga terus sak nggurit rong ggurit, lha neng taman
    Message 1 of 5 , Apr 23, 2001
    • 0 Attachment
      mangga pinarak, mas sasongko..
      disekecak-ke..
      nini, kopine karo gedhang gorenge..

      yen wis lerem,
      gek mangga terus sak nggurit rong ggurit,
      lha neng taman geguritan, je....

      KiM
      -----

      From: <mahiswari@...>
      Selamat datang di milis geguritan. Anda bisa berkumunikasi bertukar
      pikiran dengan sesama pecinta geguritan
      Silakan dilanjutkan.

      Salam
      Nini Mahiswari


      --- In geguritan@y..., ssasongko@y... wrote:
      > Bolehkah saya ikut ?
      > Terima kasih.
    • toto_aries
      Bolehkah saya ikut ? Terima kasih.
      Message 2 of 5 , Mar 25, 2003
      • 0 Attachment
        Bolehkah saya ikut ?

        Terima kasih.
      • Zen
        sing ra ngolehke ki yo sopo to nang ? ... From: toto_aries [mailto:toto_aries@yahoo.com] Sent: Tuesday, March 25, 2003 10:28 PM To: geguritan@yahoogroups.com
        Message 3 of 5 , Mar 25, 2003
        • 0 Attachment
          sing ra ngolehke ki yo sopo to nang ?

          -----Original Message-----
          From: toto_aries [mailto:toto_aries@...]
          Sent: Tuesday, March 25, 2003 10:28 PM
          To: geguritan@yahoogroups.com
          Subject: [geguritan] Permisi ...


          Bolehkah saya ikut ?

          Terima kasih.



          ngeluri budaya-susastra jawa,
          nandura ing taman geguritan-e jagad-siber,
          kanggo sapa wae sing ngaku jawa, jawa apa wae !

          yen arep metu, kirim imel kosong menyang:
          geguritan-unsubscribe@yahoogroups.com



          Your use of Yahoo! Groups is subject to http://docs.yahoo.com/info/terms/



          [Non-text portions of this message have been removed]
        Your message has been successfully submitted and would be delivered to recipients shortly.