Loading ...
Sorry, an error occurred while loading the content.

13278Re: [fhctech] Lost Internet after Ordinance Tracker update

Expand Messages
  • Gary Templeman
    Jan 3, 2011
    • 0 Attachment
      If the adapter was disabled I couldn't have successfully pinged by IP address, as I said I could.

      I also had done a release and renew of the computers and they get an IP address from ldsglobal in the correct range (10.xxx.xxx etc). I did not specifically look at the gateway, but even if the software had changed something there, I thought the release/renew would fix that.

      Sent via BlackBerry by AT&T


      From: "LDS Skier" <ldsskier@...>
      Sender: fhctech@yahoogroups.com
      Date: Mon, 3 Jan 2011 07:14:35 -0500
      To: <fhctech@yahoogroups.com>
      ReplyTo: fhctech@yahoogroups.com
      Subject: RE: [fhctech] Lost Internet after Ordinance Tracker update

      First check to see if an IP address has been assigned to the computer, then make sure the gateway is correct.  If the adapter has been disabled entirely it will be made evident as well.

       

       

      From: fhctech@yahoogroups.com [mailto:fhctech@yahoogroups.com] On Behalf Of Gary Templeman
      Sent: Sunday, January 02, 2011 9:44 PM
      To: fhctech@yahoogroups.com
      Subject: Re: [fhctech] Lost Internet after Ordinance Tracker update

       

      Tough to do because I am home now. What should I look for when I get back and do that?

       

      Gary 

      ----- Original Message -----

      From: LDS Skier

      Sent: Sunday, January 02, 2011 6:31 PM

      Subject: RE: [fhctech] Lost Internet after Ordinance Tracker update

       

      Paste a copy of your IPCONFIG /ALL

       

       

      From: fhctech@yahoogroups.com [mailto:fhctech@yahoogroups.com] On Behalf Of Gary Templeman
      Sent: Sunday, January 02, 2011 9:22 PM
      To: fhctech@yahoogroups.com
      Subject: [fhctech] Lost Internet after Ordinance Tracker update

       



      Our center has been closed for the holidays, so at Church today we found a note that Ordinance Tracker and Get My Ancestors needed to be updated to the 12/15/2010 version to be able to log on to nFS. I used the Landesk deployment to update the programs. After rebooting, none of the computers that were updated can connect to the Internet. The two that were not updated will connect, so we know it is not a problem with the ISP.

       

      At a command prompt I cannot ping any web sites such as google.com by name, but can by their IP address. Running ipconfig /flushdns and ipconfig /registerdns have no effect. Also, the updated computers no longer make the network drive connections to the server so there is definately something screwed up in the network. Thse Sophos firewall log does not show anything blocked.

       

      Any idea what setting(s) the updates may have changed and what the fix is?

       

      Gary Templeman



       




    • Show all 11 messages in this topic