Loading ...
Sorry, an error occurred while loading the content.
 

Selectie ONG-uri pt juriul 'Delegat de Tineret la Natiunile Unite' [DL:19.11]

Expand Messages
 • Corina Murafa
  Anunţ selecţie organizaţii neguvernamentale pentru juriul Programului ,,Delegat de Tineret la Naţiunile Unite - februarie 2013 Data: 15.11.2012 Autoritatea
  Message 1 of 1 , Nov 15, 2012

   Anunt selectie organizatii neguvernamentale pentru juriul Programului "Delegat de Tineret la Natiunile Unite - februarie 2013"

   Data: 15.11.2012

    

   Autoritatea Nationala pentru Sport si Tineret selecteaza 3 (trei) reprezentanti ai sectorului neguvernamental din domeniul tineretului pentru a face parte din juriul care urmeaza sa desemneze delegatii Romaniei la ONU in sesiunea din februarie 2013.

    

   Dosarul de candidatura va cuprinde:

   • Nominalizarea din partea presedintelui organizatiei ;
   • CV-ul organizatiei ;
   • Scrisoare de intentie din partea ONG-ului de/pentru tineret prin care se vor prezenta motivele pentru care se doreste participarea in juriu. (maximum doua pagini)

    

   ATENTIE !

    

   in cazul in care unul dintre candidatii calificati in semifinala si / sau finala face parte din una dintre organizatiile neguvernamentale reprezentate in juriu, organizatia in cauza nu participa la jurizarea respectivei etape a procesului de selectie.

    

   Documentele se vor transmite pana luni, 19 noiembrie 2012, ora 12:00 cu mentiunea « Reprezentant ONG in juriu » pe adresa de e-mail : madalina.tomescu@.... si / sau international@.... Persoana de contact: dna Madalina Tomescu

  Your message has been successfully submitted and would be delivered to recipients shortly.