Loading ...
Sorry, an error occurred while loading the content.

Re: [empire-deluxe] More on my connection issues...

Expand Messages
  • Wendy & Kent McCartt
    Thanks to John (and everyong else), My connection worked perfectly. They key was using the router s IP rather than the computer s IP, and putting the port #
    Message 1 of 15 , Jan 2, 2012
    • 0 Attachment
      Thanks to John (and everyong else),

      My connection worked perfectly. They key was using the
      router's IP rather than the computer's IP, and putting the
      port # in. Seems simple now that I've done it. Happy
      Gaming!

      Kent

      On Wed, 28 Dec 2011 12:41:19 -0500
      John Spirko <john.spirko@...> wrote:
      > Write down the numbers you're using. If it doesn't
      >work. Change 1 thing at
      > a time to help you narrow in the correct numbers and
      >procedure.
      >
      > Then write it down for future use.
      >
      > Good luck
      >
      > On Wed, Dec 28, 2011 at 12:32 PM, Wendy & Kent McCartt
      > <kentmcca@...>wrote:
      >
      >> **
      >>
      >>
      >> Yep, that makes sense. PG also uses defaul port 45000 so
      >> I'll try using your scheme. It does have a screen where
      >> he needs to enter the IP so I'll put my info in my side,
      >> and have him enter the IP number I got from showmyIP and
      >> see if that works...hopefully I"ll be laying waste to
      >>his
      >> tanks as early as tonight!
      >>
      >> Kent
      >>
      >>
    Your message has been successfully submitted and would be delivered to recipients shortly.