Loading ...
Sorry, an error occurred while loading the content.

2402Re: Tools Problem

Expand Messages
  • Neil Wyllie
    Jan 8, 2004
    • 0 Attachment
      Sorry, but didn't help. Have the same results. But thanks for the
      suggestion.

      --- In editplus@yahoogroups.com, "cyruslv" <CyrusLV@a...> wrote:
      > I had a problem with C# just hanging when I would compile through
      > EditPlus tools. I un-installed EditPlus and re-installed EditPlus
      and
      > that solved the problem.
      >
      > I hope this helps?
      >
      > Cyrus
      >
      >
      > --- In editplus@yahoogroups.com, "Neil Wyllie" <nwyllie@y...>
      wrote:
      > > I'm having an issue setting up some tools in v2.11(138) on an XP
      > Pro
      > > machine. The tools I set up work perfect on a WIN98-2E
      machine.
      > > What I'm doing is setting up one tool to compile a C++ program
      > using
      > > Borlands command line compiler. A second tool then runs the
      > program.
      > >
      > > Compiles work fine on both but the run only works on the WIN98
      > > machine. The XP machine never seems to run anything. Even if I
      > but
      > > garbage in the command line of the tool! I tried upgrading to
      SP 2
      > > and an interesting thing happened. The run on the XP machine
      began
      > > working but the compile would start and just go out to lunch.
      > >
      > > Anyone seen this or have an idea what's going one? I'm going to
      > > also send this message to the good folks at EditPlus support.
    • Show all 5 messages in this topic