Loading ...
Sorry, an error occurred while loading the content.

Fw: Un nou sat ecologic - casameadelamunte.blogspot.ro

Expand Messages
 • Eco Eco
      Daca imi permiteti o postare si o invitatie totodata - un nou Sat Ecologic a aparut de aproape 2 ani si indraznim sa spunem si altor iubitori de natura.
  Message 1 of 1 , Mar 14, 2013
  • 0 Attachment
       Daca imi permiteti o postare si o invitatie totodata - un nou Sat Ecologic a aparut de aproape 2 ani si indraznim sa spunem si altor iubitori de natura. Aici aveti blogul nostru: http://casameadelamunte.blogspot.ro/ Multumim anticipat si ne cerem scuze daca pe unii nu ii intereseaza anuntul!
       Vreau sa va anunt infiintarea grupului Satul Ecologic si pe Facebook. Toti cei care intra in acest grup, care va cuprinde pasionatii de aceasta idee, a unui Sat Ecologic - care deja exista, vor primi pentru inceput in e-mail - 3 carti extraordinar de actuale pe aceasta tema, traduse de TEI Traduceri Ecologice Independente. Este vorba despre cartile: Sepp-Holzer-Permacultura-Ghid-Practic-Pentru-Agricultura-La-Scara-Mica-TEI-v-color, Masanobu-Fukuoka-Revolu?ie-intr-un-spic-TEI si Edward-Faulkner-Nebunia-aratului-TEI. Deci asteptam join in, like si adresa de e-mail unde sa va trimit aceste carti on-line! Pls Enjoy! : )
        Pentru ca am primit foarte multe intrebari de la noii prieteni de pe Facebook si grupurile de yahoo, pentru a fi mai transparenti si a raspunde la intrebarile voastre, am facut si o prezentare-oferta pe care o adaugam acum aici si care este valabila in satul nostru ecologic din Apuseni! Pentru informatii si mai detaliate, ramane adresa de e-mail: satecologic2011@... si tel: 0722393548 si de ce nu, chiar o vizita directa la fata locului: ) O primavara minunata!  Your message has been successfully submitted and would be delivered to recipients shortly.