Loading ...
Sorry, an error occurred while loading the content.

Re: [dxatlas] IonoProbe 1.35

Expand Messages
  • Alex, VE3NEA
    I guess you have entered 9W instead of 9E. 73 Alex VE3NEA in the settings screen i typed above in home left 51 right 9 and than go to the map window and
    Message 1 of 8 , Dec 8, 2007
    • 0 Attachment
      I guess you have entered 9W instead of 9E.

      73 Alex VE3NEA


      in the settings screen i typed above in "home" left 51 right 9 and than go
      to the map window and homepoint is in the west of england!
    • KONI
      clicked several times on the e/w button now it works correctly! ... From: Alex, VE3NEA To: dxatlas_group@yahoogroups.com Sent: Saturday, December 08, 2007
      Message 2 of 8 , Dec 8, 2007
      • 0 Attachment
        clicked several times on the e/w button now it works correctly!

        ----- Original Message -----
        From: Alex, VE3NEA
        To: dxatlas_group@yahoogroups.com
        Sent: Saturday, December 08, 2007 11:53 PM
        Subject: Re: [dxatlas] IonoProbe 1.35


        When I entered 51N 9E in HamCap, the point appeared in Germany which is IMHO
        correct. Make sure that you did not make a typo when you entered your
        coordinates.

        73 Alex VE3NEA

        ----- Original Message -----
        sorry alex not ionoprobe in hamcap i have the problem . see it after
        updating and testing if ionoprobe hamcap and dxatlas are working together.





        [Non-text portions of this message have been removed]
      Your message has been successfully submitted and would be delivered to recipients shortly.