Loading ...
Sorry, an error occurred while loading the content.

Re: [dxatlas] DX Atlas Doesn't Appear to be Getting Info from Ionoprobe

Expand Messages
  • norm1034
    That was it! All is working well now. Sorry for the multiple replies. I kept getting a Page not found error in IE. Thanks, Norm WA6ZHE ... box ... But ...
    Message 1 of 2 , Jan 21, 2007
    • 0 Attachment
      That was it! All is working well now.

      Sorry for the multiple replies. I kept getting a "Page not found"
      error in IE.

      Thanks,
      Norm WA6ZHE

      --- In dxatlas_group@yahoogroups.com, "Alex, VE3NEA" <alshovk@...>
      wrote:
      >
      > Norm,
      >
      > Click on Download Old Data in the IonoProbe menu.
      >
      > Alex
      >
      >
      >
      >
      >
      > Greetings:
      >
      > I've recently downloaded and installed DX Atlas and Ionoprobe.
      > Ionoprobe is running in the System Tray. However when I start DX
      > Atlas, the bottom Indices shows red/User. When I open that dialog
      box
      > up, the green "Real-time data from IonoProbe" is already checked.
      But
      > when I click Apply and/or OK, the bottom Indices remains red for
      > User. I've restarted the program as well.
      >
      > Also, when the bottom Indices dialog box is open, the Sunspot
      number
      > shows a notation: "Real-time data not available."
      >
      > Does anyone have any suggestion(s)?
      >
      > Tnx, Norm
      > WA6ZHE
      >
    Your message has been successfully submitted and would be delivered to recipients shortly.