Loading ...
Sorry, an error occurred while loading the content.

Re: [dxatlas] W2RF Sync Program & K3

Expand Messages
  • GREG FICHER
    Hi Jim. I ran into this also. Change the radio selection in OmniRig to the TS-2000 and it should work OK. 73 Greg AB7R ... [Non-text portions of this message
    Message 1 of 2 , Nov 29, 2010
    • 0 Attachment
      Hi Jim.

      I ran into this also. Change the radio selection in OmniRig to the TS-2000
      and it should work OK.

      73
      Greg
      AB7R



      On Sat, Nov 27, 2010 at 11:58 AM, k7eg <57JNDenneny@...> wrote:

      >
      >
      > Got W2RF Sync program working yesterday with on 20 between Skimmer & K3.
      > During CQWW CW, when I qsy'd to 40, the problems began and have persisted
      > even when back on 20 and now 15.
      >
      > 1. On 40M, I could not skim period. The W2RF program seemed ok but no skim.
      > W2RF Sync wants to remain on SPLIT.
      >
      > 2.Back on 20, it skims but when I click on skimmer spot it turns K3 onto
      > "SPLIT". I have to manually turn SPLIT off on W2RF Sync program.
      >
      > 3.On 15M � same as 20 � it skims but puts rig into "SPLIT".
      >
      > Is it possible latest K3 firmware upgrade is messing with your program?
      > Sync program update needed for K3?
      >
      > Jim
      > K7EG
      >
      >
      >


      [Non-text portions of this message have been removed]
    Your message has been successfully submitted and would be delivered to recipients shortly.