Loading ...
Sorry, an error occurred while loading the content.

982Re: [dxatlas] not on freq

Expand Messages
  • Pete Smith
    Aug 3, 2008
    • 0 Attachment
      On the very first tab - Radio. I'm guessing that perhaps you are running in
      3-KHz mode, using the audio from your radio. Or are you somehow connecting
      to the IF output of the radio in an effort to use it more as a panadaptor?

      73, Pete

      At 09:57 AM 8/3/2008, you wrote:
      >--- In dxatlas_group@yahoogroups.com, Pete Smith <n4zr@...> wrote:
      > >
      >Hi Pete,
      >Where on the skimmer is the mode? All I see is the band plan?
      >
      >
      >Don..
      >
      >
      >
      >
      >
      > > Sorry, I meant what Skimmer mode?
      > >
      > > 73, Pete
      > >
      > > At 09:46 AM 8/3/2008, you wrote:
      > > >--- In dxatlas_group@yahoogroups.com, Pete Smith <n4zr@> wrote:
      > > > >
      > > >Morning Pete,
      > > >Cw mode on K3...
      > > >
      > > >Don...
      > > >
      > > >
      > > >
      > > > > What mode are you using Skimmer in?
      > > > >
      > > > > 73, Pete N4ZR
      > > > >
      > > > > At 09:01 AM 8/3/2008, you wrote:
      > > > > >I am using the K3 and the E-MU soundcard with the cw-skimmer.
      >When
      > > > > >using the cw-skimmer the call signs are about 3 kc off freq. Is
      > > >there a
      > > > > >way to correct this?
      > > > > >
      > > > > >Don..w2xb
      > > > > >
      > > > > >
      > > > > >------------------------------------
      > > > > >
      > > > > >Yahoo! Groups Links
      > > > > >
      > > > > >
      > > > > >
      > > > >
      > > >
      > > >
      > > >
      > > >------------------------------------
      > > >
      > > >Yahoo! Groups Links
      > > >
      > > >
      > > >
      > >
      >
      >
      >
      >------------------------------------
      >
      >Yahoo! Groups Links
      >
      >
      >
    • Show all 13 messages in this topic