Loading ...
Sorry, an error occurred while loading the content.

332Re: [dxatlas] Re: Consistent problem of division by zero - Faros V1.0

Expand Messages
  • M5AEX
    Jul 22, 2006
    • 0 Attachment
      Hi

      Thanks for the info. I'm not running any other software at all and I can't
      see anything such as you describe under processes in Task Manager.

      Any other thoughts please?

      Many thanks

      Andrew M5AEX


      ----- Original Message -----
      From: "gdwe4s" <wgdonaldson@...>
      To: <dxatlas_group@yahoogroups.com>
      Sent: Saturday, July 22, 2006 5:41 PM
      Subject: [dxatlas] Re: Consistent problem of division by zero - Faros V1.0


      > --- In dxatlas_group@yahoogroups.com, "M5AEX" <m5aex@...> wrote:
      >>
      >> Hi
      >>
      >> I am having a continual problem of a 'division by zero' error that
      > is making
      >> Faros unusable at present. All the icons are greyed out
      > (soundcard,
      >> transceiver and time servers) so i assume everything is okay there.
      >>
      >> I understand a new version is due very soon but i wonder if others
      > are
      >> having a similar problem and whether there is a work-around please?
      >>
      >> 73
      >> Andrew M5AEX
      >>
      > Hi Andrew,
      >
      > I have seen this error as well when using VAC - Virtual Audio Control
      > to route audio amongst several applications I'm concurrently running.
      > Once I had VAC configured properly, the errors went away. Are you
      > running any other applications which may conflict with Faros? For
      > example: IPSound, HRD, etc...
      >
      > Grady WE4S
      > Website: http://home.comcast.net/~wgdonaldson/
      >
      >
      >
      >
      >
      >
      >
      >
      > Yahoo! Groups Links
      >
      >
      >
      >
      >
      >
      >
      >
      >
      >
    • Show all 2 messages in this topic