Loading ...
Sorry, an error occurred while loading the content.

311Re: [dxatlas] IonoProbe 1.3 - No solar data

Expand Messages
  • Max Wild
    May 30, 2006
    • 0 Attachment
      Hi Garrett,

      thanks for checking. I installed Ionoprobe 1.3 again and also checked
      XP firewall settings, but... no data.

      73, Max. DK1MAX.


      --- In dxatlas_group@yahoogroups.com, AA0OI <aa0oi@...> wrote:
      >
      > Hi Max:
      > Just checked and mine is there!!!
      >
      > Garrett
      > AA0OI
      >
      > Max Wild <dk1max@...> wrote: Hi,
      >
      > since May 25th, abt 6z, my IonoProbe 1.3 does not receive solar data
      > anymore. It did for many months. It suddenly stopped and downloading
      > manually doesn't work either. Anyone expreiencing the same? Any help?
      >
      > 73, Max. DK1MAX.
      >
      >
      >
      >
      >
      > SPONSORED LINKS
      > Ham radio
      antenna Ham radio sales
      Ham radio repeaters
      Ham radio outlet
      Ham radio store

      >
      > ---------------------------------
      > YAHOO! GROUPS LINKS
      >
      >
      > Visit your group "dxatlas_group" on the web.
      >
      > To unsubscribe from this group, send an email to:
      > dxatlas_group-unsubscribe@yahoogroups.com
      >
      > Your use of Yahoo! Groups is subject to the Yahoo! Terms of
      Service.
      >
      >
      > ---------------------------------
      >
      >
      >
      >
      >
      > Garrett / AA0OI
      >
      >
      >
      > ---------------------------------
      > Do you Yahoo!?
      > Everyone is raving about the all-new Yahoo! Mail Beta.
      >
      > [Non-text portions of this message have been removed]
      >
    • Show all 7 messages in this topic