Loading ...
Sorry, an error occurred while loading the content.

2288Re: [dxatlas] Re: CW Skimmer and Windows update

Expand Messages
  • GREG FICHER
    Dec 30, 2010
      Tried both but right now I am using WinUSB.


      On Thu, Dec 30, 2010 at 5:53 AM, Pete Smith <n4zr@...> wrote:

      >
      >
      > Which driver are you using, libusb or winusb?
      >
      >
      > 73, Pete N4ZR
      >
      > The World Contest Station Database, updated daily at
      > www.conteststations.com
      > The Reverse Beacon Network at http://reversebeacon.net, blog at
      > reversebeacon.blogspot.com,
      > spots at telnet.reversebeacon.net, port 7000
      >
      > On 12/29/2010 9:41 PM, GREG FICHER wrote:
      > > Yes but before trying I updated the driver to that of MaxII. It works
      > fine
      > > with Skimmer Server but if I try to run just regular Skimmer I get the
      > USB
      > > device error.
      > >
      > > Tnx
      > > Greg
      > >
      > >
      > > On Wed, Dec 29, 2010 at 6:18 PM, Pete Smith<n4zr@...<n4zr%40contesting.com>>
      > wrote:
      > >
      > >>
      > >> Greg, yours may be related to changes in the QS1RT Server software. Had
      > >> you, by any chance, downloaded and run that software before your problem
      > >> started?
      > >>
      > >> 73, Pete N4ZR
      > >>
      > >> The World Contest Station Database, updated daily at
      > >> www.conteststations.com
      > >> The Reverse Beacon Network at http://reversebeacon.net, blog at
      > >> reversebeacon.blogspot.com,
      > >> spots at telnet.reversebeacon.net, port 7000
      > >>
      > >>
      > >> On 12/29/2010 8:29 PM, K7NAV wrote:
      > >>> I think my error message is a little different. "USB device not
      > >> detected". Is this related??
      > >>> Tnx
      > >>> Greg
      > >>>
      > >>>
      > >>>
      > >>> --- In dxatlas_group@yahoogroups.com <dxatlas_group%40yahoogroups.com>
      > <dxatlas_group%40yahoogroups.com>,
      >
      > >> "ALEX"<alshovk@...> wrote:
      > >>>> Since yesterday I have been receiving multiple reports from the users
      > of
      > >> CW Skimmer stating that the program has stopped working; it shows an
      > access
      > >> violation error message, or an invalid device ID message, or both, on
      > >> startup, and then fails to run. Some of the users have noticed that this
      > >> problem started occurring immediately after the installation of a recent
      > >> automatic Windows update, and that CW Skimmer still works fine on the
      > >> computers not connected to the Internet. I am aware of the problem and
      > am
      > >> looking for a solution, but the cause of the problem is still unknown
      > since
      > >> CW Skimmer works fine on my own system. I will keep you updated.
      > >>>> If you experience this problem, please send me the error log file,
      > >> Error(***).log, if it is present in your CW Skimmer folder.
      > >>>> 73 Alex VE3NEA
      > >>>>
      > >>>
      > >>>
      > >>> ------------------------------------
      > >>>
      > >>> Yahoo! Groups Links
      > >>>
      > >>>
      > >>>
      > >>>
      > >>>
      > >>
      > >>
      > >
      > > [Non-text portions of this message have been removed]
      > >
      > >
      > >
      > > ------------------------------------
      > >
      > > Yahoo! Groups Links
      > >
      > >
      > >
      > >
      > >
      >
      >
      >


      [Non-text portions of this message have been removed]
    • Show all 17 messages in this topic