Loading ...
Sorry, an error occurred while loading the content.
 

Re: Decoding Problems Plus

Expand Messages
  • Roland M. Zurmely
    Please test DIGTRX ver. 16-05-2003 http://paginas.terra.com.br/lazer/py4zbz/hdsstv/teste1.html#digtrx 73 Roland PY4ZBZ
    Message 1 of 2 , May 19, 2003
      Please test DIGTRX ver. 16-05-2003

      http://paginas.terra.com.br/lazer/py4zbz/hdsstv/teste1.html#digtrx

      73 Roland PY4ZBZ

      --- In digsstv@yahoogroups.com, "wa6ddf" <wa6ddf@y...> wrote:
      > I am running DIGTRX ver 28-04-2003 on a Duron 1.3mhz computer
      > with soundblaster pci card. The rig is a Kenwood TS-940 and
      > also a TS-570S. I have no problem with all the other digital
      > modes running MixW with a hombrew interface (isolation type).
      > Problem #1
      > Receive signals are strong, starts recording when start tone
      > is received and stops to decode when stop tone is received. But
      > after decoding it comes up with a DECODING ERROR just about
      > every time.
      >
      > Problem #2
      > After about an hour or so of running DIGTRX, I get a
      > WAV2BIN error program locks up. Doing a CTRL-ALT-DEL I see
      > a whole bunch of WINOLDAP in with SYSTRAY and others.
      >
      > This is a new mode to me and don't know what is causing all
      > this.
      > Any suggestions....please...
      >
      > JOE - WA6DDF in RENO, NV.
    Your message has been successfully submitted and would be delivered to recipients shortly.