Loading ...
Sorry, an error occurred while loading the content.
 

comunicat de presa si fotografii CASA POPORULUI

Expand Messages
 • Bianca Boitan
  * info primite de la adresa ofensivagenerozitatii@yahoo.com   COMUNICAT DE PRESĂ   CASA POPORULUI spectacol de teatru comunitar proiect de artă activă
  Message 1 of 1 , Oct 18, 2010

  * info primite de la adresa ofensivagenerozitatii@...
   


  COMUNICAT DE PRESĂ

   

  CASA POPORULUI

  spectacol de teatru comunitar

  proiect de artă activă pentru reintegrare socială și educație creativă

   

  JOI 21 OCTOMBRIE 2010 – ORA 16:00

  TEATRUL NAȚIONAL “MARIN SORESCU”

  SALA I.D. SÎRBU

   

  O garsoniera de 30 de metri pătrați în Antwerpen, Belgia. Gașca lui Mircea face haiducie în vest. Mircea:   „ Dacă au, trebuie să dea și la cei care n-au. Așa e legea firii. Aici, în Casa Poporului, pentru că nenorocita asta de garsonieră e adevărata casă a poporului, primim pe oricine vrea să-și refacă viața, să scape din sărăcia aia chioară din România. Noi îi cazăm aici, îi aranjăm. Bine, lucrează pentru noi o vreme. Dar e spre binele lor.” Însă, Mircea a pierdut mulți oameni în ultimele intervenții și așteaptă întăriri din România, pentru a da lovitura la cel mai important magazin de bijuterii din oraș. Doar că cei pe care îi așteaptă și se bazează îi dau complet planurile peste cap, încât Casa Poporului va fi abandonată.

  cu: Dragoș Măru Bran, Alex Calangiu, Mircea Ionașcu, Iulia Lazăr, Irinel Neaga, Dumitru Pandele, Cristi Pătru și Raluca Păun

  coordonator din partea Penitenciarului Craiova – Ramona Dinu

  autor proiect – Bogdan Georgescu

   

  Proiectul Artă Activă și Teatru Comunitar Casa Poporului  este o inițiativă a Ofensivei Generozității de diseminare și implementare a artei active / artei comunitare și educației creative în penitenciar. Artiștii implicați în proiect sunt voluntari în programul de management al voluntariatului pentru reabilitare și reintegrare socială desfășurat de Penitenciarul din Craiova. Proiectul este realizat în parteneriat cu Penitenciarul Craiova, alături de Centrul pentru Cultură Contemporană  - Club Electro Putere, Universitatea din Craiova – Departamentul de Teatru, Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică „I.L. Cragiale” București, Veioza Arte și produs de Asociația I. S. Drăgulescu.

  contact – email: bogdangeorgescumail@..., telefon 0720469021Your message has been successfully submitted and would be delivered to recipients shortly.