Loading ...
Sorry, an error occurred while loading the content.

Discoballs hit again!

Expand Messages
 • Bianca Boitan
  Discoballs hit again! Probabil ca deja te-ai delectat cu interviul pe care Discoballs l-a dat revistei Sunete. Daca nu ai facut-o inca, te invit sa nu-ti mai
  Message 1 of 1 , Mar 19, 2009
  • 0 Attachment


   Discoballs hit again!   Probabil ca deja te-ai delectat cu interviul pe care Discoballs l-a dat revistei Sunete. Daca nu ai facut-o inca, te invit sa nu-ti mai pierzi timpul cu fleacuri si sa cumperi numarul din luna martie al revistei.


   "Nu ne intrebati "de ce Discoballs?" pentru ca vom fi pusi in delicata situatie de a va explica de ce "balls", ca "disco"... stie toata lumea de ce. Am avut o experienta remarcabila la un moment dat, o experienta "rotunda".. atunci ne-a venit ideea. Discoballs. Discoballs? Discoballs!"


   Sigur, nu uita nici de disco-party-ul de maine seara (vineri, 20 martie 2009, ora 21.30), din Club Fabrica. Deja mult prea cunoscuta locatie din strada 11 iunie nr. 50 sarbatoreste week-end-ul asta un an de cand a aparut. Si bine a facut (zicem noi).


   Alaturi de Discoballs (aka Mizdan, Christian si Alexei), vor incinge petrecerea pana in zori Gojira si Gemini Bros.

   Pana maine, intra pe myspace-ul Discoballs, asculta noul lor hit si fa-ti "incalzirea" pentru concert: http://www.myspace.com/thediscoballsproject
    

  Your message has been successfully submitted and would be delivered to recipients shortly.